LIFESTYLE

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο - Έξαλλη και ψυχρή η Μελίνα - VIDEO

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο - Έξαλλη και ψυχρή η Μελίνα - VIDEO

Η αναδιάρθρωση των δύο ομάδων του Survivor έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα για αρκετούς παίκτες. Παίκτες που πρώτα ήταν φίλοι τώρα δεν μιλάνε καν μεταξύ τους και αντίστοιχα παίκτες έχουν έρθει πιο κοντά -σε φιλικό επίπεδο- με άτομα της άλλης ομάδας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα που έχουν προκύψει μεταξύ των παικτών, έδωσε τον απαραίτητο χρόνο σε άτομα να τοποθετηθούν, προκειμένου να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις αλλά και να καταλάβει και ο ίδιος περί τίνος πρόκειται.

Η σύγχυση φαίνεται να προκλήθηκε από την μετακίνηση των πρώην Μαχητών (Μελίνα, Χάρης, Βιργινία, Κωνσταντίνος) στην ομάδα των διασήμων και παράλληλα από κάποιες συμπεριφορές των ίδιων απέναντι σε συμπαίκτες τους.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα φάνηκε να το έχει ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του απέναντι στη Μελίνα και τον Χάρη αφήνοντας αιχμές ότι εκείνοι είναι υπαίτιοι για την μεταξύ τους σχέση και υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έχει κάνει προσπάθειες να έρθει κοντά, τουλάχιστον όσον αφορά την Μελίνα.

Η Μελίνα έδωσε τη δική της εκδοχή στα όσα περιέγραψε ο Ηλίας αφήνοντας εξίσου την εντύπωση ότι δε συμβαίνει κάτι από την πλευρά της, ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος δεν έμεινε αμέτοχος και ζήτησε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα φορτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα στο συμβούλιο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1321&v=hDiqJIPo0F8

Πάντως να σημειωθεί ότι οι Μαχητές κέρδισαν άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας και έτσι έστειλαν την ανανεωμένη ομάδα των Διασήμων στο Συμβούλιο του Νησιού.

Πριν το συμβούλιο οι “κόκκινοι” πάλεψαν για την ατομική ασυλία. Την πρώτη πήρε ως mvp της εβδομάδας η Κατερίνα Δαλάκα. Την δεύτερη πήρε μέσω του αγωνίσματος πήρε η Μελίνα Μεταξά.

Πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, που έλαβε τέσσερις ψήφους στην κάλπη. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν υποψήφιους τους Βιργινία Δικαιούλια και Χάρη Γιακουμάτο αντίστοιχα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top