LIFESTYLE

Έκαναν την Φουρέιρα να κλαίει στην Λισαβόνα - VIDEO

Έκαναν την Φουρέιρα να κλαίει στην Λισαβόνα - VIDEO

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να επέστρεψε από την Eurovision με την 2η θέση στη βαθμολογική κατάταξη και έχοντας αποσπάσει τρομερά θετικές εντυπώσεις, ωστόσο, στην Λισαβόνα δεν έλειψαν οι δύσκολες στιγμές.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Στη Φωλιά Των ΚουΚου σχολιάστηκε η συνέντευξη της τραγουδίστριας στην οποία, μεταξύ άλλων, απαντά στα αρνητικά σχόλια που έγιναν λόγω της φωτογραφίας της με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας και ο Γιάννης Πουλόπουλος, που ήταν στην Λισαβόνα, αποκάλυψε το παρασκήνιο.

«Όσο ήμασταν στην Πορτογαλία, ακούγαμε ως Έλληνες πολύ άσχημα πράγματα για όλο αυτό που συνέβη και εννοείται πως έφτασε κατευθείαν στην EBU και μας έλεγαν “μα γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος με το κορίτσι αυτό;”», ανέφερε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «μπορώ επίσης να σας μεταφέρω ότι ο λόγος που εμείς οι δημοσιογράφοι δεν κάναμε καμία ερώτηση στην Ελένη Φουρέιρα για το επίμαχο θέμα, παρόλο που όλοι το γνωρίζαμε, ήταν γιατί ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μια ολόκληρη μέρα ήταν στο δωμάτιο της και έκλαιγε με όλο αυτό που δημιουργήθηκε από κάποιους πανελίστες, από κάποιους δεν ξέρω τι και όλους τους ρατσιστές».

Παράλληλα, ο Γιάννης δεν έκρυψε ότι δέχθηκε υβριστικά σχόλια στα social media όταν έκανε δώρο στην Ελένη την ελληνική σημαία που είχε η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision του 2005 για να της φέρει γούρι. «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Εγώ θεωρούσα τόσο καιρό ότι η Κύπρος είναι ένα κομμάτι ελληνικό. Για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το πράγμα για μια φωτογραφία που ανέβασε; Μην μπερδεύουμε ορισμένα πράγματα και μην θέλουμε να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους, ειδικά όταν δίνουν έναν αγώνα για μια χώρα. Ήταν πολύ λάθος το timing έτσι όπως έγινε και τελικά μόνο κακό έκανε και στη χώρα μας και στην Ελένη Φουρέιρα», κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=OzYHpXHe8jY

Από Peoplegreece.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top