ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Δεν αντάλλαξαν κουβέντα οι δύο γιατροί στο Δικαστήριο

ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Δεν αντάλλαξαν κουβέντα οι δύο γιατροί στο Δικαστήριο

Εντύπωση προκάλεσε η στάση των δύο ιατρών στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου τέθηκαν την Πέμπη (17/5) σε σχέση με τον θάνατο του 10χρονου μαθητή Σταύρου Γιωργαλλή.

Οι δύο γιατροί που τέθηκαν ενώπιον δικαστηρίου την Πέμπτη (17/5), ήταν αμίλητοι και ανέκφραστοι, ενώ δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα μεταξύ τους.

Επίσης, ο Δρ. Ηρακλής Παντελιδάκη, 37 χρόνων από την Ελλάδα, ο οποίος είναι γενικός γιατρός και ο Δρ. Κυριάκος Κυριακίδη, 65 χρόνων, διευθυντής του τμήματος Πρώτων Βοηθειών της Λάρνακας, όπως έγινε γνωστό, αρνήθηκαν ενοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι: Πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε και πλέον, οι δύο γιατροί θα οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου στις 28 Σεπτεμβρίου. 

Να σημειωθεί ότι, τα ονόματά των δύο γιατρών, τοποθετήθηκαν στον κατάλογο στοπ λιστ, ενώ παρέδωσαν και τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Επίσης υπέγραψαν εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ ο καθένας ξεχωριστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top