ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ισχύει με τις αποβολές του τελικού κυπέλλου – Τι θα γίνει με Σακέτι και Γιάννου

Τι ισχύει με τις αποβολές του τελικού κυπέλλου – Τι θα γίνει με Σακέτι και Γιάννου

Το βράδυ της 16ης Μαΐου στον τελικό κυπέλλου του ΓΣΠ μεταξύ της ΑΕΚ και του Απόλλωνα υπήρξαν δύο κόκκινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές, σε έναν από κάθε ομάδα.

Από πλευράς της κυπελλούχου ομάδας, ΑΕΚ, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αν και έγινε αλλαγή και ήταν στον πάγκο, ο Απόστολος Γιάννου.

Από πλευράς των φιναλίστ, Απόλλωνα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αργεντίνος μέσος, Εστεμπάν Σακέτι.

Έτσι, σύμφωνα με τον κανονισμούς, ποινή αυτόματου αποκλεισμού λόγω απευθείας αποβολής (με κόκκινη κάρτα), η οποία επιβλήθηκε πριν ή μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, η οποία δεν έχει εκτιθεί πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, μεταφέρεται και εκτίεται στο επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει ο ποδοσφαιριστής.  Άρα με βάση αυτό, ο Απόστολος Γιάννου θα απουσιάσει από το παιχνίδι Σούπερ Καπ με τον ΑΠΟΕλ, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, καθώς και την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.  Από εκεί και πέρα, εξαρτάται και εάν θα του επιβληθεί περαιτέρω τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, εάν θα απουσιάσει από άλλα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά την κόκκινη κάρτα σε Σακέτι, αυτή δεν μεταφέρεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, διαγράφεται, άρα θα μπορέσει να είναι κανονικά στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.  Δεν αναμένεται να υπάρξει παραπομπή του είτε από το φύλλο αγώνος του τελικού είτε από την έκθεση του παρατηρητή.

Αξίζει να σημειωθεί, για την αποβολή του μέλους του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα, Μιχάλη Φανή, ότι για την τιμωρία του θα αποφασίσει ποια θα είναι αυτή ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα Άμυνας, εξέφρασε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο φυλάκιο «Κομμόροτσος», στην Κοκκινοτριμιθιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top