ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο προσκήνιο του Δώνη και οι… συμφέρουσες προτάσεις

Στο προσκήνιο του Δώνη και οι… συμφέρουσες προτάσεις

Η δεύτερη εποχή Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε και σηματοδοτεί την έναρξη του σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Όπως επεσήμανε ο νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, σε λίγο καιρό θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας, με τον Γιώργο Δώνη να παραμένει στο προσκήνιο, όπως άλλωστε είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση της «πράσινης» ΠΑΕ στην «PanAsia», καθώς η ολοκλήρωση του deal θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει ο Δώνης την οριστική απόφαση να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ μεταξύ άλλων έχει μόνο το Τριφύλλι στο μυαλό του και δεν εξετάζει παράλληλα και άλλες προοπτικές. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Δώνης έχει ενεργοποιήσει τους ατζέντηδες, με τους οποίους συνεργάζεται, και «ψάχνεται» για συμφέρουσες προτάσεις στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν φαίνεται να έχει βρει κάτι που τον καλύπτει απόλυτα, ενώ ορισμένα τρελά σενάρια που αναφέρουν ότι έχει στα χέρια τους πρότασης για συμβόλαιο άνω τους ενός εκατομμυρίου ετησίως, δεν ισχύουν. Ειδάλλως, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα είχε τύχη στην υπόθεση.

Η υπόσχεση της Αλ Αΐν για Μπεργκ

Κατά τα άλλα, οι διοικούντες των Πρασίνων περιμένουν άμεσα χρήματα από τα ΗΑΕ και συγκεκριμένα από την Αλ Αΐν, η οποία τους οφείλει ακόμα δύο δόσεις για την περυσινή μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Για την ακρίβεια, το ποσό που οφείλουν οι Άραβες στον Παναθηναϊκό ανέρχεται περίπου στα 1.450.000 ευρώ, καθώς αποτελείται από δύο ισόποσες δόσεις των 725.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι άνθρωποι της Αλ Αΐν ενημέρωσαν τον Παναθηναϊκό ότι θα τον πληρώσουν την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, δεν διευκρίνισαν το αν αυτό θα συμβεί στις αρχές της εβδομάδας ούτε το ακριβές ποσό, που σκοπεύουν να καταβάλουν!

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top