ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρελθόν από την ΑΕΚ μετά από μία τριετία (ανακοίνωση)

Παρελθόν από την ΑΕΚ μετά από μία τριετία (ανακοίνωση)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Πετρολίνα ΑΕΚ, ενημερώνει ότι δεν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν η συνεργασία της με τον βετεράνο καλαθοσφαιριστή, Παναγιώτη Τρισόκκα.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει τον Παναγιώτη Τρισόκκα για την πολύτιμη προσφορά του τα 3 χρόνια που αγωνίστηκε με την πρασινοκίτρινη φανέλα και για την σημαντική συμβολή του στην κατάκτηση τίτλων.

Παρόλο που ήρθε στην ΑΕΚ στην ηλικία των 35, με πολλούς τίτλους στο παλμαρέ του μη έχοντας να αποδείξει σε κανένα τίποτα, ήταν πιο διψασμένος για νέες διακρίσεις από οποιονδήποτε.

Δίνοντας το 100% σε κάθε προπόνηση, υπόδειγμα επαγγελματία, εμπνέοντας μικρούς και μεγάλους με την μαχητικότητα που επιδείκνυε σε κάθε αγώνα.

Ήμασταν σίγουροι για την επιλογή μας από την αρχή ως το τέλος. Όμως αυτό που μας κάνει χαρούμενους και περήφανους είναι ότι αντιλήφθηκες και εσύ το μεγαλείο αυτής της ομάδας – οικογένειας στην οποία ήσουν μέλος και εσύ.

Παναγιώτη σε ευχαριστούμε για όλα!! Οι στιγμές που ζήσαμε είναι πολλές…

Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Εις το επανιδείν φίλε Παναγιώτη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top