ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά μέτωπο επίθεση του ΑΚΕΛ: 'Αστυνομική επιχείρηση με τηλεοπτική κάλυψη - Επικοινωνιακά τεχνάσματα'

Κατά μέτωπο επίθεση του ΑΚΕΛ: 'Αστυνομική επιχείρηση με τηλεοπτική κάλυψη - Επικοινωνιακά τεχνάσματα'

Το ΑΚΕΛ συνεχίζει την επίθεση του κατά της Κυβέρνησης και της Αστυνομίας για την πάταξη της εγκληματικότητας, προβαίνοντας μάλιστα και σε σημαντικές καταγγελίες.  

Συγκεκριμένα, ο Εκπροσώπου τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, σε γραπτή δήλωσή του, αναφέρει ότι η Αστυνομία έκανε επιχείρηση με τηλεοπτική κάλυψη, θέλοντας να κρύψουν την αδυναμία τόσο της ίδιας όσο και της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο έγκλημα.

Επίσης, αναφέρουν ότι, τόσο ο αρμόδιος υπουργός, όσο και η κυβέρνηση, προσπαθούν να κρύψουν προβλήματα κάτω από το χαλί.

Επιπλέον, θέτουν κάποια ερωτήματα προς τους κυβερνώντες σχετικά με την εγκληματικότητα. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

Έμελλε να το δούμε κι αυτό. Να γίνεται επιχείρηση της Αστυνομίας με τηλεοπτική κάλυψη. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ και η ηγεσία της Αστυνομίας, αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν το έγκλημα, και προσπαθώντας να αποκρύψουν τις τεράστιες ευθύνες γι’ αυτό, καταφεύγουν σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και χολιγουντιανού τύπου θεάματα.

Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός, καθώς και η ηγεσία της Αστυνομίας πρέπει να πάψουν να επιχειρούν να βάλουν τα προβλήματα ξανά κάτω από το χαλί. Για έξι σχεδόν χρόνια κυβερνούν. Οι δικαιολογίες και τα άλλοθι έχουν τελειώσει. Οι κυβερνώντες επιβάλλεται να επικεντρωθούν στην προσπάθεια για αντιμετώπιση του αυξανόμενου εγκλήματος.

Οι κυβερνώντες, αντί να σιωπούν ή να προβαίνουν σε στομφώδεις δηλώσεις, επιβάλλεται να δώσουν ικανοποιητικές απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήματα:

Γιατί συνεχίζονται οι εμπρησμοί υποστατικών;

Γιατί πληροφορίες για σχεδιαζόμενες εγκληματικές πράξεις δεν αξιολογήθηκαν ορθά;

Γιατί καταζητούμενοι σεσημασμένοι εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας;

Οι πολίτες, οι οποίοι νιώθουν ανασφάλεια και εκτεθειμένοι από την ανικανότητα των κυβερνώντων να αντιμετωπίσουν το έγκλημα, απαιτούν απαντήσεις και αποτελεσματικές πολιτικές και όχι θεαματικές επιχειρήσεις που δεν έχουν ουσία και αποτελέσματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top