ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο διχασμός, η κρίσιμη απόφαση των μελών και η… επόμενη μέρα στο «τριφύλλι»

Ο διχασμός, η κρίσιμη απόφαση των μελών και η… επόμενη μέρα στο «τριφύλλι»

Δειλά – δειλά όλες οι ομάδες του νησιού μετά και το πέρας του φετινού μαραθωνίου άρχισαν να μπαίνουν στην φάση του προγραμματισμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου…

Στην Ομόνοια φυσικά τα θέματα προγραμματισμού προς το παρών έχουν «παγώσει», αφού προτεραιότητα του Δ.Σ της Λευκωσιάτικης ομάδας είναι να ξεκαθαριστούν πρώτα απ’ όλα τα πράγματα στο διοικητικό κομμάτι μετά και την Καταστατική Συνέλευση.

Πριν απ την Εκλογική Γενική Συνέλευση ο Λώρης Κυριάκου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ που έχει εκλεγεί είχαν ταχθεί εξ αρχής υπέρ του κ.Παπασταύρου, όμως από την εξωτερική ήρθε και η πρόταση του Ρόη Πογιατζή.

Ο Λώρης Κυριάκου και το συμβούλιο του, όπως προαναφέραμε κλίνουν προς την πρόταση του κ. Παπασταύρου και δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση το Διοικητικό Συμβούλιο δεν δίστασε να αναφέρει ότι είναι έτοιμο μέχρι και να παραιτηθεί σύσσωμο, κάτι το οποίο αν συμβεί θα φέρει νέες εξελίξεις στην Ομόνοια.

Σε λιγότερο από 10 μέρες (29 Μαίου) τα μέλη της Ομόνοιας θα κληθούν να πάρουν ίσως μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις του τελευταίου καιρού, αν θα αλλάξει δηλαδή το μοντέλο λειτουργίας και θα δημιουργηθεί εταιρεία.

Κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο και στο οικονομικό κομμάτι το οποίο ομολογουμένως «καίει» ενόψει του προγραμματισμού αλλά και των κριτηρίων.

Σε αυτή την φάση όλα τα θέματα περί Οικονομικών και Προγραμματισμού έχουν μπει στο «ψυγείο» καθώς αν δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» στα Διοικητικά και όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις με τους επενδυτές δεν μπορούν να ανοιχθούν νέες τρύπες.

Την ίδια ώρα που οι εξελίξεις με τους επενδυτές τρέχουν με τα χίλια στον κόσμο της Ομόνοιας υπάρχει «διχασμός» καθώς μια μερίδα οπαδών υποστηρίζει και στηρίζει ότι επιτέλους θα πρέπει να μπουν οι βάσεις για την αλλαγή με τον κ.Παπασταύρου, ενώ η άλλη πλευρά θέλει να παραμείνει η Ομόνοια ως έχει, δηλαδή με τα δεδομένα που λειτουργούσε τόσα χρόνια το σωματείο.

Τα θέματα προγραμματισμού

Μέσα σε όλα αυτά στο «πράσινο» στρατόπεδο καλούνται να σκεφτούν και τα θέματα προγραμματισμού. Το σίγουρο με αυτά που είδαμε στην Ομόνοια την εφετινή περίοδο το «τριφύλλι» θα χρειαστεί γενικό λίφτινγκ.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει η πίεση αφού η ομάδα δεν βγήκε στην Ευρώπη είναι ένα από τα συν, όμως δεν θα πρέπει να γίνουν προσεχτικές κινήσεις έτσι ώστε το «τριφύλλι» να μην πέσει στην «παγίδα» των λάθος επιλογών που πιθανών να τις κοστίσουν για άλλη μια χρονιά.

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά όμως, η Ομόνοια καλείται να βρει τον προπονητή αλλά και το τεχνικό επιτελείο καθώς θα είναι τα άτομα τα οποία θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην στελέχωση και το «χτίσιμο» της νέας Ομόνοιας.

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας αυτή την στιγμή απολαμβάνουν τις θερινές τους διακοπές. Κάποιων παικτών τα συμβόλαια λήγουν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις στην χρονιά που πέρασε και το μέλλον όλων αυτών είναι αβέβαιο στο «Ηλίας Πούλλος».

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν αρκετές προσθαφαιρέσεις από το «πράσινο» ρόστερ, έτσι ώστε η Ομόνοια να «χτιστεί» πάνω σε νέες βάσεις στις οποίες θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.

Άλλωστε αυτός θα είναι και ο στόχος όλων καθώς αν περάσει άλλη μια χρονιά χωρίς τουλάχιστον να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη η Ομόνοια θα είναι τεράστιο πλήγμα για το «τριφύλλι» και πιθανών να φέρει και πιο άσχημες εξελίξεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top