ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η MENARINI HELLAS εισέρχεται στην Κυπριακή αγορά με ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο πρωτότυπων και καινοτόμων σκευασμάτων αυτοθεραπείας

Η MENARINI HELLAS εισέρχεται στην Κυπριακή αγορά με ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο πρωτότυπων και καινοτόμων σκευασμάτων αυτοθεραπείας

Η ΜENARINI HELLAS, επισφραγίζει τα 29 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της στην ελληνική αγορά, και εισέρχεται στην Κυπριακή αγορά, με πρωτότυπα και καινοτόμα σκευάσματα αυτοθεραπείας, με στόχο να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη διατήρηση της υγείας κι ευεξίας του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο όμιλος Menarini, με έδρα την Φλωρεντία Ιταλίας και με παράδοση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, μέσα από τις 16 παραγωγικές της εγκαταστάσεις και τα 6 υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης στις 100 και πλέον χώρες δραστηριοποίησής της, εργάζεται αδιάκοπα με μοναδική αποστολή της, την ευημερία του ανθρώπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MENARINI HELLAS, κ. Γεώργιος Συκιανάκης, επεσήμανε:

«Η MENARINI HELLAS συνεχίζει με σταθερά βήματα την αναπτυξιακή της πορεία και μετά την επιτυχή κυκλοφορία σειράς καινοτόμων φαρμάκων στον καρδιαγγειακό, αναπνευστικό αλλά και σε άλλους θεραπευτικούς τομείς, επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Κύπρο, σε συνεργασία με την Kypropharm, στον τομέα της αυτοθεραπείας, με την κυκλοφορία ενός ιδιαίτερα πλεονεκτικού και καινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων. Το νέο μας τμήμα, Consumer HealthCare, συγκροτήθηκε και στελεχώθηκε το 2016 με ιδιαίτερα υψηλό ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας στόχο, - σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό, - να προσφέρει στον καταναλωτή αξιόπιστες επιλογές που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής, την υγεία κι ευεξία του».

O Business Unit Manager του τμήματος Consumer HealthCare κ. Σπύρος Μπόκιας, παρουσίασε αναλυτικά τα νέα προϊόντα αυτοθεραπείας που θα κυκλοφορήσουν στην Κυπριακή αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kypropharm, κ. Ανδρέας Νικολάου ανέφερε:«Είναι μεγάλη μου χαρά που σας ανακοινώνουμε με τον πρόεδρο της Menarini Hellas, το λανσάρισμα των προϊόντων αυτοθεραπείας του Ομίλου Menarini στην Κύπρο, τα οποία είναι αξιόλογα και αξιόπιστα και διαφοροποιούνται από την υπόλοιπη αγορά, κάτι που χρειάζεται ο ιατροφαρμακευτικός κόσμος της Κύπρου».

Τα πρώτα προϊόντα που βρίσκονται σε κυκλοφορία και αναφέρονται παρακάτω περιλαμβάνουν 3 σειρές εξειδικευμένων σκευασμάτων που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές πτυχές της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.

Sustenium
Η σειρά Sustenium αποτελείται από συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, σε μελετημένες ποσότητες και αναλογίες, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου.

Συγκεκριμένα:

- Sustenium Plus:
Ιδανικό για ενίσχυση ενέργειας για ανθρώπους που ασχολούνται με σπορ ή έχουν πολύ απαιτητική καθημερινότητα και επομένως νιώθουν κόπωση.
Παρέχει 5gr αμινοξέων σε ένα μόνο φακελάκι για τόνωση ενώ ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα χάρη στη βιταμίνη C που περιέχει.

-Sustenium Colors of Life:
Απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν μια ισορροπημένη διατροφή καθώς με την ημερήσια λήψη του εξασφαλίζουμε την λήψη 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών – όπως συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – από 5 διαφορετικά χρώματα, καθώς το καθένα έχει διαφορετικά οφέλη. Διατίθεται σε μορφές για ενήλικες και παιδιά.

- Sustenium Μαγνήσιο & Κάλιο:
Το Sustenium Μαγνήσιο & Κάλιο είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο και κάλιο εμπλουτισμένο με βιταμίνη C. Το Μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών. Το Κάλιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών. Η Βιταμίνη C συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

-Sustenium Πολυβιταμινούχο 100:
Το Sustenium 100 είναι ένα πολυβιταμινούχο, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο χορηγείται σε περίπτωση έλλειψης βιταμινών ή όταν το σώμα έχει αυξημένη ανάγκη από τα μικροθρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο προϊόν. Η τεχνολογία πολλών - στρωμάτων σταδιακής αποδέσμευσης εξασφαλίζει την παροχή των βιταμινών και ιχνοστοιχείων σε όλη την διάρκεια της ημέρας για να καλύψει τις ανάγκες του σώματος για βιταμίνη. Η ισορροπημένη σύνθεσή του εξασφαλίζει την ημερήσια πρόσληψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων, σύμφωνα με την ημερήσια συνιστώμενη δόση (ΔΤΑ).

-Sustenium Energy Sport:
Το Sustenium Energy Sport είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για αθλητές καθώς περιέχει ηλεκτρολύτες ενώ είναι εμπλουτισμένο με Καρνιτίνη, Γλουταμίνη, Ταυρίνη, Βιταμίνη C&E και Ψευδάργυρο. Λόγω της σύνθεσής του το Sustenium Energy Sport είναι κατάλληλο για ενυδάτωση και ενίσχυση της μυϊκής αποκατάστασης, κατά τη διάρκεια και μετά, την άθληση.

-Sustenium Immuno:
Το Sustenium Immuno είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για τη περίοδο πριν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, κατά την εναλλαγή εποχών και για περιόδους κοινού κρυολογήματος και άλλων λοιμώξεων , καθώς η σύνθεση του συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Διατίθεται σε μορφές για ενήλικες και παιδιά.

-Prostamol:
To Prostamol είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο περιέχει 320 mg αιθανολικού εκχυλίσματος Serenoa repens. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος.

-Kaleidon:
Η νέα σειρά προβιοτικών Kaleidon περιέχει το προβιοτικό Lactobacillus rhamnosus GG, το "gold standard" στο χώρο των προβιοτικών.

Αποτελείται από το Kaleidon 60 που δρα προληπτικά και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της διάρροιας και από το Kaleidon hydro, ένα μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρολυτών και προβιοτικών Lactobacillus rhamnosus GG,που δρα αποτελεσματικά με φυσικό τρόπο κατά των συμπτωμάτων της οξείας διάρροιας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Menarini Hellas A.E. Kypropharm LTD
Αν. Δαμβέργη 7 Άρεως 4, 2234 Λατσιά
Τ.Κ. 10445 Αθήνα Λευκωσία, Κύπρος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top