LIFESTYLE

Eurovision: Τα περισσότερα views σε τραγούδι της Κύπρου δεν είναι της Φουρέιρα

Eurovision: Τα περισσότερα views σε τραγούδι της Κύπρου δεν είναι της Φουρέιρα

Παρά το γεγονός ότι μέσα στις υπόλοιπες ημέρες η Φουρέιρα θα ξεπεράσει σε θεάσεις το τραγούδι αυτό, το πιο δημοφιλές τραγούδι που έστειλε η Κύπρος στην Eurovision αυτή την στιγμή (19/5) είναι το τραγούδι της Ήβης Αδάμου La La Love.

Η Ήβη Αδάμου με το τραγούδι της που συμμετείχε στην Eurovision του 2012 μπορεί να μην πήρε καλές βαθμολογίες και να κατάφερε να πλασαριστεί μόλις στην 16η θέση του τελικού όμως όπως φαίνεται από το Youtube Channel της Eurovision κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις του διαδικτυακού κοινού.

Συγκεκριμένα το τραγούδι που ανέβηκε εδώ και 6 χρόνια στο κανάλι της Eurovision το La La Love έχει 12,500,000 θεάσεις. Με αυτές τις θεάσεις βρίσκεται στην 36η θέση με τα πιο δημοφιλές τραγούδια στο σύνολο των τραγουδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τραγούδι είναι το 3ο πιο δημοφιλές από τα τραγούδια που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη διοργάνωση του 2012. Είναι κάτω από το νικητήριο τραγούδι της Loreen το Euphoria και το τραγούδι με τις γιαγιάδες της Ρωσίας.

Πολύ κοντά όμως να την ξεπεράσει κάτι που αναμένεται να γίνεις τις επόμενες ημέρες είναι το τραγούδι της Φουρέιρας το οποίο σε μόλις 10 ημέρες το βίντεο έχει 12,320,000 θεάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top