ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πετάνε έξω από το σπίτι της 75χρονη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πετάνε έξω από το σπίτι της 75χρονη

Η κυρία Μαρούλα κάτοικος Στροβόλου είναι ένα από τα θύματα των τραπεζών και αναγκάζεται στα 75 της χρόνια να δεχτεί έξωση από το διαμέρισμα της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης ένα δάνειο 43,000 ευρώ που είχε πάρει ο μακαρίτης σύζυγος της το 1992 έχει φτάσει λόγω τόκων, χρεώσεων και καθυστερήσεων στο δυσθεώρητο ποσό των 300,000 Ευρώ.

Έτσι με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η 75χρονη κ. Μαρούλα θα πρέπει να παραδώσει στον διαχειριστή το διαμέρισμα της στον Στρόβολο που στην συνέχεια θα εκποιηθεί από την τράπεζα για να πληρωθεί το δάνειο.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα η κ. Μαρούλα τονίζει ότι δεν έχει που να πάει και κάνει έκλυση προς τους αναγνώστες ότι να την βοηθήσει κάποιος να μείνει στο σπίτι της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έχει συγγενείς για να την βοηθήσουν να μείνει στο διαμέρισμα ενώ κάποιοι φίλοι και γείτονες προσπάθησαν να την βοηθήσουν να βρει άλλο χώρο διαμονής χωρίς όμως επιτυχία αφού οι τιμές είναι απλησίαστες για το πενιχρό εισόδημα της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο η σύνταξη χηρείας την οποία λαμβάνει είναι μόλις 700 ευρώ κάτι το οποίο δεν μπορεί να καλύψει το ενοίκιο και τις ανάγκες της. Η κ. Μαρούλα πριν από πέντε χρόνια υπέστη εγκεφαλικό και έχει κινητικά προβλήματα. Πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη και χρειάζεται συνεχή φροντίδα και παρακολούθηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top