ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα δήλωση Χαμπιαούρη - Ανοικτές οι πόρτες διαλόγου με εκπαιδευτικούς

Νέα δήλωση Χαμπιαούρη - Ανοικτές οι πόρτες διαλόγου με εκπαιδευτικούς

Ανοικτές είναι οι πόρτες του διαλόγου προς όλους τους εκπαιδευτικούς εταίρους, αναφέρει σε δήλωσή του ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης.

Με αφορμή αναφορές και δημοσιεύματα των τελευταίων μερών σχετικά με τις σχέσεις του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού με εκπαιδευτικούς εταίρους, αναφέρει ο Υπουργός, «επιθυμώ να δηλώσω εκ νέου ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα και κανένα αυτή η αντιπαράθεση».

Ο κ. Χαμπιαούρης είπε ότι τιμά, σέβεται και στηρίζει “τον κάθε εκπαιδευτικό o οποίος επιτελεί στη συντριπτική του πλειοψηφία έργο σημαντικό και πολύπλευρο”. Ωστόσο σημειώνει ότι είναι «καιρός τα κακώς έχοντα να βγουν στην επιφάνεια και να κάνουμε όλοι μαζί βελτιωτικές αλλαγές. Αλλαγές που σκοπό έχουν τη στήριξη και ενίσχυση του έργου του κάθε εκπαιδευτικού και του εκπαιδευτικού έργου γενικότερα».

«Αυτό που θέλω να περάσω ως μήνυμα είναι ότι οι πόρτες του διαλόγου είναι ανοικτές προς όλους τους εκπαιδευτικούς εταίρους. Ήδη έχουμε, για τα θέματα ασφάλειας και υγείας, κλείσει συνάντηση για τις 29 Μαΐου, αλλά πέραν τούτου υπάρχουν πολλά πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα, θέματα τα οποία αγγίζουν την ευρύτερη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που πρέπει όλοι μαζί να καθίσουμε στο τραπέζι του διαλόγου και να δώσουμε λύσεις, αν θέλουμε να βοηθήσουμε στην ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης» καταλήγει στη δήλωσή του ο Υπουργός Παιδείας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top