ΚΟΣΜΟΣ

ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΤΕΞΑΣ: Σκότωσε πρώτα την κοπέλα που τον απέρριψε ο Ελληνοαμερικάνος

ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΤΕΞΑΣ: Σκότωσε πρώτα την κοπέλα που τον απέρριψε ο Ελληνοαμερικάνος

Ο Δημήτρης Παγουρτζής, ο 17χρονος Ελληνοαμερικανός που προκάλεσε το μακελειό στο σχολείο της Σάντα Φε σκοτώνοντας οκτώ μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς, σκότωσε πρώτα μια συμμαθήτριά του η οποία είχε απορρίψει τις ερωτικές του προτάσεις, όπως δήλωσε η μητέρα της στους Los Angeles Times.

Η Σάντι Ροντρίγκεζ, η μητέρα της Σάνα Φίσερ, 16 ετών, δήλωσε στην εφημερίδα πως η κόρη της είχε απορρίψει επί τέσσερις μήνες ερωτικές προτάσεις του Παγουρτζή στο λύκειο της Σάντα Φε.

Η Φίσερ του αντιστάθηκε τελικά και τον προσέβαλε στην τάξη, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη ιδιωτικό μήνυμα της μητέρας της στους Times.

Μία εβδομάδα αργότερα ανοίγει πυρ εναντίον όποιου δεν του άρεσε», είπε. «Η Σάνα ήταν η πρώτη».

Η Ροντρίγκεζ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλια. Αν αληθεύουν τα λεγόμενά της, θα είναι το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο τους τελευταίους μήνες που υποκινήθηκε από ερωτική απόρριψη.

Τον Μάρτιο, ένας 17χρονος μαθητής σε λύκειο του Μέριλαντ χρησιμοποίησε το όπλο του πατέρα του για να πυροβολήσει και να σκοτώσει μια μαθήτρια με την οποία είχε πρόσφατα τερματίσει μια σχέση.

Καθώς η έρευνα εισέρχεται σήμερα στην τρίτη ημέρα της, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κανένα κίνητρο για τη σφαγή, το τέταρτο φονικότερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε δημόσιο σχολείο των ΗΠΑ στη σύγχρονη ιστορία. Η εκπαιδευτική περιφέρεια της Σάντα Φε απέρριψε τους ισχυρισμούς ορισμένων συμμαθητών του σύμφωνα με τους οποίους ο Παγουρτζής ήταν θύμα μπούλινγκ [σχολικού εκφοβισμού], μεταξύ άλλων και από έναν προπονητή αμερικανικού φούτμπολ.

«Η διοίκηση ερεύνησε τους ισχυρισμούς αυτούς και επιβεβαίωσε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ανέφερε σε δήλωση που ανήρτησε το Σάββατο στο Facebook.

news247.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top