ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η δεδομένη απόφαση για Κέρκεζ και οι… μαζεμένες ανακοινώσεις για την ΑΕΛ του 2018-2019!

Η δεδομένη απόφαση για Κέρκεζ και οι… μαζεμένες ανακοινώσεις για την ΑΕΛ του 2018-2019!

Μπορεί στην ΑΕΛ να παρατηρείται στασιμότητα, λόγω της Εκλογικής Συνέλευσης της 1ης Ιουνίου, όμως τα πράγματα… δεν είναι όπως φαίνονται!

Τι εννοούμε;

Ότι δηλαδή ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει αναλάβει το «χτίσιμο» της ΑΕΛ της νέας περιόδου (2018-2019), παρότι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί η παραμονή του. Οι πληροφορίες πάντως λένε πως όχι μόνο συμφώνησε για νέο συμβόλαιο, αλλά ότι υπέγραψε κιόλας…

Μάλιστα, έχουν γίνει και κάποιες άλλες κινήσεις στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, σε σχέση με τους παίκτες που θα μείνουν και τη νέα σεζόν, αλλά και αυτούς που θα αποχωρήσουν, όμως μέχρι την Εκλογική Συνέλευση, δεν αναμένονται οποιεσδήποτε ανακοινώσεις.

Όλες αυτές οι διεργασίες που γίνονται, ουσιαστικά στέλνουν μήνυμα παραμονής του Ανδρέα Σοφοκλέους στην εταιρεία, εκτός κι αν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, μετά την 1η Ιουνίου και εφόσον παραμείνει στην προεδρία του ποδοσφαιρικού τμήματος ο «Big Sofo», αναμένονται μαζεμένες ανακοινώσεις…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top