ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 66χρονο για την βόμβα στο όχημα 26χρονης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 66χρονο για την βόμβα στο όχημα 26χρονης

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 66 χρόνων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, για διερεύνηση υπόθεσης απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο τα ξημερώματα την Τρίτης 22/5, στη Λακατάμια.

Διαβάστε επίσης: ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Έκρηξη αναστάτωσε την περιοχή – Ζημίες σε όχημα 26χρονης

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 02:15 τα ξημερώματα, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 26χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης οχημάτων της κατοικίας της.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν για εξετάσεις στη σκηνή, όπου διαπιστώθηκε ότι στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου τοποθετήθηκε και εξερράγη αυτοσχέδια βόμβα, τύπου υδροσωλήνα, που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Από την έκρηξη προκλήθηκε ζημιά στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου της 26χρονης. Μικρή ζημιά προκλήθηκε και σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας άλλου προσώπου, που ήταν σταθμευμένο απέναντι από την κατοικία της 26χρονης.

Στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 66χρονου, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 3.00 το απόγευμα της Τρίτης 22/5 και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top