ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση γονέων για στήριξη Υπουργού Παιδείας

Έκκληση γονέων για στήριξη Υπουργού Παιδείας

Τις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις αλλά και τον κάθε εκπαιδευτικό να στηρίξει την προσπάθεια του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού για διερεύνηση όλων των καταγγελιών αλλά και αιτημάτων που τέθηκαν διαχρονικά.

Αυτό καλεί η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.) ακόμα και για τις ίδιες τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις για θέματα ανεπάρκειας, εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης, κτηριακών εγκαταστάσεων, ασφάλειας και Υγείας, βίας, λεκτικής βίας και πολλά άλλα.
 
Σε ανακοίνωση της σε σχέση με την αντιπαράθεση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων των Εκπαιδευτικών, η Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α αναφέρει ότι παρακολουθώντας στενά τα τεκταινόμενα σε σχέση με την αντιπαράθεση Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων των Εκπαιδευτικών, αποφάσισαν να τοποθετηθούν σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κατάστασης, αλλά και συνετισμού του τρόπου συμπεριφοράς των Συνδικαλιστών.
 
«Χωρίς να εξετάσουμε καταρχάς στην ουσία του το θέμα, θεωρούμε ότι η υπερβολική στάση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων των Εκπαιδευτικών, η στείρα συμπεριφορά αλλά και το είδος των καταγγελιών στις οποίες προβαίνουν, το μόνο που καταφέρνει είναι να τους εκθέσει και να προκαλέσει περισσότερες ανησυχίες σε μας τους γονείς που συμμεριζόμαστε απόλυτα τις θέσεις του Υπουργού περί ανεπάρκειας πολλών εκπαιδευτικών», προσθέτει.
 
Αναφέρει, επίσης, ότι έχουν αλλεπάλληλες καταγγελίες από Μέλη της Ομοσπονδίας «για προβληματικούς, αλλά και ανεπαρκείς εκπαιδευτικούς, οι οποίοι παραμένουν στο απυρόβλητο λόγω του ότι οι Διευθύνσεις είναι τρομοκρατημένες από την στήριξη που ενδεχομένως θα δεχτούν, οι ανεπαρκείς εκπαιδευτικοί, από την συνδικαλιστική πλευρά, διαιωνίζοντας τεράστια προβλήματα τα οποία διοχετεύουν στα παιδιά μας και καλούμαστε εμείς να αντιμετωπίσουμε».
 
Καταλήγοντας, η Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α. σημειώνει ότι η έντονη αντιπαράθεση την οποία προκαλεί η συνδικαλιστική πλευρά, συνιστά κλασσική περίπτωση ανθρώπων που φοβούνται την κριτική και τον έλεγχο, «και όταν τέθηκε θέμα διερεύνησης αντέδρασαν σαν κακομαθημένα παιδιά που φοβούνται μήπως τα κακίσουν».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top