ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Επανασυνελήφθη για ναρκωτικά η 34χρονη Σλοβάκα - Υπόθεση και για την πρώην Μούζου

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Επανασυνελήφθη για ναρκωτικά η 34χρονη Σλοβάκα - Υπόθεση και για την πρώην Μούζου

Αφέθηκε ελεύθερη και επανασυνελήφθη από την ΥΚΑΝ η 34χρονη Σλοβάκα, η οποία δάνεισε το όχημα ενοικιάσεως, το οποίο ενεπλάκη στην απόπειρα φόνου της 5ης Μαΐου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ο φάκελος που αφορά υποθέσεις ναρκωτικών στην Πάφο.

Ποινική υπόθεση, για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αναμένεται να καταχωρηθεί και εναντίον της πρώην συζύγου του Μούζου, η οποία ήταν συνεπιβάτης στο όχημα κατά την καταδίωξη και σύλληψη του, στις 8 Μαΐου, στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Πλατρών.

Υπενθυμίζεται ότι σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκαν ο 38χρονος Ηλίας Μούζος και άλλα δυο πρόσωπα, ο 31χρονος Ευθύβουλος Γεώργη (Βουλλής) και ο 35χρονος Ivanov, για την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά των δυο αστυνομικών στον Ύψωνα.

Οι τρεις οδηγήθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στο δικαστήριο, όπου η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της κατηγορούσας αρχής για κράτηση τους μέχρι την έναρξη της δίκης, που ορίστηκε για τις 10 Ιουλίου (9:30).
 
Από τις 61 κατηγορίες, οι 17 είναι κοινές και περιλαμβάνουν τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες αφορούν τον Ηλία Μούζο και περιλαμβάνουν αδικήματα που σχετίζονται και με δυο άλλες υποθέσεις, την απαγωγή 27χρονου και τον πυροβολισμό εναντίον της οικίας του.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Μούζος έχει παραδεχθεί ότι πυροβόλησε τους δυο αστυνομικούς από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 31χρονο από την Πάφο και τον 35χρονο Βούλγαρο, ενώ ο τελευταίος ανέφερε στην κατάθεση του πως οι δυο πρώτοι σχεδίαζαν τη δολοφονία συγκεκριμένου προσώπου.

KYΠΕ/ToThemaOnline

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top