ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνήθηκε να απαντήσει ο Μαυρομιχάλης στο ΤΑΕ Αρχηγείου

Αρνήθηκε να απαντήσει ο Μαυρομιχάλης στο ΤΑΕ Αρχηγείου

Στο ΤΑΕ αρχηγείου βρέθηκε την Τρίτη 22/5 ο επιχειρηματίας Αλέξης Μαυρομιχάλης γνωστός ως «Αλεξούι» μεταξύ άλλων για μια ανάρτησή-ξέσπασμά του, η οποία είχε υψηλή θέαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την ανάρτησή του στο Facebook στις 20 Μαΐου, στην οποία μιλά ανοιχτά και κατηγορεί την Αστυνομία τόσο για προσωπικό πόλεμο (αναφέρει ότι του αφαίρεσαν τις κάμερες από το σπίτι, έβαλαν στόχο τον ίδιο και τους φίλους του, κάνουν έρευνα στα υποστατικά της πεθεράς του) ρίχνοντας και τα βέλη προς την Αστυνομία την οποία κατηγορεί ουσιαστικά για κινήσεις εντυπωσιασμού (αναφέρεται στην έρευνα στο σπίτι του, στην παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου).

O Αλέξης Μαυρομιχάλης αν και μετέβη στο ΤΑΕ Αρχηγείου, αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών και αποχώρησε λίγο αργότερα χωρίς να κατηγορηθεί για οτιδήποτε.

*Στην κύρια φωτογραφία, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης όταν είχε μεταβεί στο χώρο των δικαστηρίων στη Λευκωσία, για να παρακολουθήσει υπόθεση που τον αφορούσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top