ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΣΥΚΙ: Με θετικές προσδοκίες στη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

ΠΑΣΥΚΙ: Με θετικές προσδοκίες στη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

Με την προσδοκία ότι τα πολλαπλά προβλήματα που ταλανίζουν τα νοσηλευτήρια μας θα τροχιοδρομηθούν για επίλυση τους, προσέρχεται η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ), σε συνάντηση στις  11 το πρωί με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Η συνάντηση θεωρείται κρίσιμη, δεδομένων των όσων προηγήθησαν τις προηγούμενες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του 10χρονου μαθητή στην Λάρνακα, Σταύρου Γιωργαλλή.
 
«Αναμένονται πολλά, αλλά ευελπιστούμε ότι θα είναι θετικά», δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ Σωτήρης Κουμάς, ερωτηθείς σχετικά.
 
«Τα θέματα είναι πάρα πολλά και σήμερα είμαστε γνώστες του αντικειμένου. Αντιλαμβανόμαστε ότι πάρα πολλά από αυτά τα θέματα δεν μπορούν να επιλυθούν αύριο ή μεθαύριο. Χρειάζεται σωστός διάλογος, ανάλυση, προγραμματισμός και να αρχίσουν να εφαρμόζονται», σημείωσε.
 
Είπε πως «για πολλά από αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις τουλάχιστον εκ μέρους της ΠΑΣΥΚΙ εδώ και προ πολλού. Άρα μπορούμε να αρχίσουμε ένα διάλογο».
 
Οι εισηγήσεις μας, συμπλήρωσε, είναι γνωστές στο Υπουργείο, είναι στο χέρι και του Υπουργείου και εμάς, να ιεραρχήσουμε και να προχωρήσουμε.

ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top