ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Χατζηβασίλης μίλησε για το πως χάθηκε το πρωτάθλημα, τις προτάσεις και το μέλλον του

Ο Χατζηβασίλης μίλησε για το πως χάθηκε το πρωτάθλημα, τις προτάσεις και το μέλλον του

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κύπριος επιθετικός, Γιάννης Χ¨ Βασίλης.

Μίλησε στον Super Sport FM, για το πέρασμα του από τον Απόλλωνα και για το μέλλον του.

Όλα όσα είπε…

Αν δέχθηκε προτάσεις από άλλες ομάδες και την απόφασή του να πάει στον Απόλλωνα: «Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, θα δω τι έχω μπροστά μου και θα αποφασίσω το καλύτερο για μένα. Δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος η επιλογή μου να πάω στον Απόλλωνα. Έκανα μια καλή σεζόν στον Εθνικό, επέλεξα να πάω σε μια καλύτερη ομάδα, αν και δεν πήρα αρκετές ευκαιρίες».

Για την επόμενη μέρα: «Τώρα θέλω να ξαναπαίξω, θέλω να γίνω ξανά πρωταγωνιστής. Θα δω τις προοπτικές που έχω μπροστά μου. Περισσότερο, θα λάβω υπόψιν τις ευκαιρίες που θα έχω στην ομάδα. Ελπίζω να πάρω τη σωστή απόφαση που θα με βοηθήσει στο μέλον. Θα προσπαθήσω να αποφασίσω το συντομότερο για να ακολουθήσω και την προετοιμασία με την ομάδα που θα είμαι, είναι και θέμα ηρεμίας και ετοιμότητας ».

Αν τον βοήθησε ο Απόλλωνας: «Σίγουρα με βοήθησε, με την παρουσία πολύ καλών ποδοσφαιριστών. Σίγουρα κέρδισα κάποια πράγματα και έμαθα αυτό τον ένα χρόνο. Άλλο όμως να αγωνίζεσαι και άλλο στην προπόνηση».

Για τις συμμετοχές του: «Σκέφτηκα ότι μπορούσα να αποχωρήσω τον Ιανουάριο, ωστόσο δε το θεώρησα σωστό να πήγαινα σε μια πιο μικρή ομάδα μέχρι το τέλος του Μάρτη, όπου θα τελείωνε το πρωτάθλημα και θα είχα μπροστά μου δυο μήνες χωρίς προπονήσεις».

Για το τι έφταιξε που ο έχασε ο Απόλλωνας το πρωτάθλημα: «Δεν είμαι ο αρμόδιος για να το κρίνω. Εγώ έβλεπα ότι είχαμε πολύ καλή ομάδα και μονάδες. Στο τέλος όμως κάποια πράγματα δε μας βγήκαν, κάποια πράγματα χάλασαν και χάσαμε το πρωτάθλημα. Για παράδειγμα το παιχνίδι στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ».

Για το ιδανικό σενάριο για έναν ποδοσφαιριστή: «Το ιδανικό θα ήταν να παίζεις και να έχεις συμπαίκτες ψηλού επιπέδου. Εξαρτάται από τον κάθε ένα όμως, είναι και θέμα χαρακτήρα. Άλλος μπορεί να είναι ευχαριστημένος στον πάγκο και άλλος μόνο όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top