ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατεχόμενα: 'Να μην υπάρξει καθυστέρηση στο άνοιγμα οδοφραγμάτων'

Κατεχόμενα: 'Να μην υπάρξει καθυστέρηση στο άνοιγμα οδοφραγμάτων'

Για την διαδικασία προσφορών για τα οδοφράγματα Δερύνειας – Απλικίου συζήτησαν Τουφάν - Ακιντζί.

Tην επίσπευση της προκήρυξης προσφορών για το διάνοιγμα των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου επιθυμούν Μουσταφά Ακιντζί και Τουφάν Ερχιουρμάν, όπως δήλωσε ο «πρωθυπουργός» μετά από 45λεπτη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη, όπου συζήτησαν και αυτό το θέμα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δήλωσή του μετά την συνάντηση ο κ. Ερχιουρμάν είπε ότι επειδή αυτή τη στιγμή ισχύουν οι προεκλογικές απαγορεύσεις λόγω των «τοπικών εκλογών» στις 24 Ιουνίου, με τον κ. Ακιντζί συζήτησαν την επιλογή του να αποδεσμευθούν τα απαιτούμενα κονδύλια με κατ’ εξαίρεση απόφαση από το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο», αφού αυτή η δυνατότητα υπάρχει.

«Κυβέρνηση» και «προεδρικό», είπε ο Τουφάν Ερχιουρμάν, ομονοούν στο ότι δεν πρέπει να υπάρξει καθυστέρηση στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων εξ’ υπαιτιότητας της τ/κ πλευράς και γι’ αυτό θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top