ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Κακοπετριά φίλεψε τον Ερυθρό Σταυρό και την ΟΠΑΠ Κύπρου

Η Κακοπετριά φίλεψε τον Ερυθρό Σταυρό και την ΟΠΑΠ Κύπρου

Μπορεί η Κακοπετριά να «χρεώνεται» το όνομά της, σύμφωνα με τις παραδόσεις, από μια κακή πέτρα ή ένα κακό Πετρή, η κοινότητα όμως πιστώνεται διαχρονικά με την καλή διάθεση και φιλοξενία των ανθρώπων της!

Επιβεβαίωση αυτής της διάθεσης αποτελεί η θερμή φιλοξενία που η Κακοπετριά επιφύλαξε το απόγευμα της Τετάρτης (23 Μαϊου, 2018) στους εθελοντές του Παγκύπριου Εράνου του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος διεξάγεται και φέτος με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινή Παπαδοπούλου καθώς και τα στελέχη της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο κοινοτάρχης Κακοπετριάς Ιωάννης Ιακωβίδης είπε ότι «αποτελεί υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τον έρανο γιατί μέσω αυτού θα βοηθηθούν συνάνθρωποί μας και θα αντιμετωπιστούν ανθρωπιστικά προβλήματα». Ο κύριος Ιακωβίδης πρόταξε την ευαισθησία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Σολιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ύπαιθρος αποτελεί πάντα ένα δημιουργικό κύτταρο της κυπριακής κοινωνίας».

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες τόσο των στελεχών όσο και των εθελοντών του εράνου, η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Φωτεινή Παπαδοπούλου κατέθεσε ξανά τη συγκίνησή της για την αυθόρμητη ανταπόκριση του κυπριακού λαού, γεγονός που όπως είπε «επιτρέπει στον Ερυθρό Σταυρό να αισιοδοξεί ότι τα ανθρωπιστικά προγράμματά του θα επεκταθούν και θα καλύψουν περισσότερες ανάγκες συνανθρώπων μας».

Μετά την διεξαγωγή του εράνου, όπου οι κάτοικοι της Κακοπετριάς ανταποκρίθηκαν αθρόα και απλόχερα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην πλατεία της κοινότητας με τραγούδια από την παιδική χορωδία του Αγίου Παντελεήμονα καθώς και φίλεμα με παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν εθελόντριες και εθελοντές με τη συμμετοχή και της Κοινοτικής Αρχής.

Ο Παγκύπριος έρανος του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος διεξάγεται με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα ολοκληρωθεί στις 29 Μαϊου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top