ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιοι άλλοι θα «κοπούν»… Παραμύθι για Γιάκολις…

Ποιοι άλλοι θα «κοπούν»… Παραμύθι για Γιάκολις…

Όπως συνηθίζεται να λέμε αυτή την εποχή, ο προγραμματισμός του Απόλλωνα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αν θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις κοινοτικών/ξένων παιχτών. 

Αυτή τη στιγμή έχουν συμβόλαιο με τους κυανόλευκους και τη νέα σεζόν, συνολικά 13 παίχτες: Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Ζάντερ Σαντάνα, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Ντα Σίλβα, Σκέμπρι, Σαρδινέρο, Παπουλής, Ζελάγια, Μάγκλιτσα. 

Τούτο σημαίνει, ότι μπορούν να αποκτήσουν άλλους δυο παίχτες για τον κατάλογο Α. Σε κάποια στιγμή θα υπάρξει ξεκαθάρισμα με τον Ζάντερ. Αν δεν τα βρουν μαζί του, τότε λογικά δεν θα τον δηλώσουν στην ΚΟΠ, αλλά θα είναι αναγκασμένοι να τον πληρώνουν και να κάθεται. Αυτομάτως θα «αδειάσει» μια από τις 15 θέσεις. 

Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το δικαίωμα για εγγραφή παιχτών κάτω των 22 χρόνων στον Κατάλογο Β’. 

Εννοείται ότι αν παραμείνει… ραγισμένο το γυαλί με τον Ζάντερ, θα προχωρήσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση άλλου αριστερού μπακ. 

Όσον αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, η κατ’ αρχήν απόφαση είναι να αποκτηθούν δυο παίχτες, ένας ανασταλτικός και ένας επιτελικός. Λογικά θα γίνει κίνηση για εξτρέμ. Κεντρικό επιθετικό θα πάρουν μόνο αν πουληθεί ο Μάγκλιτσα.

Για τερματοφύλακα, υπάρχει επίσης πρόθεση να φέρουν άλλο έναν. Αν είναι κοινοτικός, το πιο λογικό να κοιτάζουν για κάποιον που θα είναι κάτω των 22 χρόνων.  

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

-Μοιάζει με Ρουμανικό «παραμύθι» μια χθεσινή αναφορά σε Μέσο της χώρας, ότι ο Απόλλωνας θα δώσει 500 χιλιάδες στην Στεάουα να αγοράσει τον Γιάκολις. Έχασε επεισόδια ο συντάκτης. Έτσι κι αλλιώς, η συμφωνία που έγινε πέρσι το Καλοκαίρι, προνοούσε ότι με 300 χιλιάδες έκανε δικό του τον Κροάτη φέτος ο Απόλλωνας. 

-Βάσιμες είναι κάποιες πληροφορίες που «παίζουν» από ψες, ότι ο Μακρίδης σκέφτεται σοβαρά να μην κρεμάσει τα παπούτσια, αν και είναι στα 36 του χρόνια. Η τελική απόφαση αν θα γραφτεί στο ρόστερ ο πολύπειρος χαφ, θα παρθεί μετά την προετοιμασία της ομάδας σε αθλητικό κέντρο της Αυστρίας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top