ΠΑΡΑ-THEMA

ΠΑΡΑ-THEMA: “Δεν είναι πάρκινγκ, είναι χωράφι με δέστρες για γάιδαρους”- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑ-THEMA: “Δεν είναι πάρκινγκ, είναι χωράφι  με δέστρες για γάιδαρους”- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με σαρκαστικό ύφος σχολιάζει συμπολίτης μας την δύσκολη κατάσταση που περνά, με το θέμα στάθμευσης στην πολυκατοικία του.

Συγκεκριμένα, ο συμπολίτης μας ανήρτησε φωτογραφίες στην ομάδα του Facebook “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, στις οποίες φαίνεται ένα άσπρο σαλούν όχημα, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, έχει κλείσει τον χώρο στάθμευσης.

Πάντως ο ένοικος της πολυκατοικίας, αναφέρει ότι αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την Αστυνομία για να ενημερώσει την οδηγό του λευκού οχήματος ότι πρέπει να το μετακινήσει, διαδικασία που σύμφωνα με το σχόλιο, αποτελεί τακτική απογευματινή ενασχόληση του.

Πάντως, με μεγάλη δόση σαρκασμού και επηρεασμένος από το όνομα της συγκεκριμένης ομάδας του Facebook, αναφέρει ότι ο χώρος εκεί δεν είναι χώρος στάθμευσης πολυκατοικίας, αλλά “ένα χωράφι με οργανωμένο χώρο με δέστρες για γαϊδάρους!” και ότι από αύριο θα βάλει και ποτίστρα.

Δείτε τη δημοσίευση:

 

X.Z.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top