ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε συναγερμό Αστυνομία και Πυροσβεστική λόγω μαθητών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε συναγερμό Αστυνομία και Πυροσβεστική λόγω μαθητών

Πονοκέφαλο στις Αρχές προκαλεί η δράση μαθητών, οι οποίοι από το πρωί της Παρασκευής (25/5), προκαλούν ζημιές και αναστάτωση σε αριθμό σχολείων της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι η Αστυνομία κλήθηκε σε τουλάχιστο 4-5 σχολεία, σε κάποια εκ των οποίων περισσότερες από μια φορές σε διαφορετικά περιστατικά, αφού ομάδες νεαρών, σε μερικές περιπτώσεις και εξωσχολικών, άναψαν φωτοβολίδες και καπνογόνα, έκαναν χρήση κροτίδων και έβαλαν φωτιά σε χόρτα.

Ακόμη, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπήρξε τουλάχιστον μια περίπτωση όπου οι νεαροί είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Πάντως, εκτός από την Αστυνομία, σε συναγερμό φαίνεται να βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού σε περιπτώσεις όπως αυτή στα σχολεία στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού, η κατάσταση μπορούσε να ξεφύγει.

Περιπολικά της αμέσου δράσεως είναι συνεχώς επί ποδώς, αφού δεν προλαβαίνουν να πάνε από τον έναν τόπο στον άλλον.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top