ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η UNILEVER TSERIOTIS συνεχίζουν το «Αποθεματικό Καρδιάς» για τον Οργανισμό «Hope for Children»

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η UNILEVER TSERIOTIS συνεχίζουν το «Αποθεματικό Καρδιάς» για τον Οργανισμό «Hope for Children»

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία UNILEVER TSERIOTIS, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο του Διεθνούς, Ανθρωπιστικού και Ανεξάρτητου Οργανισμού «Hope For Children» CRC Policy Center, υλοποιούν για άλλη μια χρονιά το «Αποθεματικό Καρδιάς».

Η δράση, η οποία συνολικά περιλαμβάνει τρεις φάσεις για το 2018, ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάρτη.

Η δεύτερη περίοδος της ενέργειας θα διαρκέσει από τις 24/05 έως τις 06/06 και αφορά την αγορά προϊόντων Unilever από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ θα ακολουθήσει ακόμα μία περίοδος ως το τέλος του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, από το συνολικό ποσό των πωλήσεων των επιλεγμένων προϊόντων Unilever, το 1,5% θα δοθεί προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του οργανισμού.

Τα εν λόγω προϊόντα θα φέρουν την αντίστοιχη σήμανση, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν να τα βρουν και στα φυλλάδια των Υπεραγορών. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα αξιοποιηθούν για την έμπρακτη στήριξη των παιδιών υπό την προστασία του οργανισμού «Hope for Children».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top