ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ορεξάτος Ζιντάν για Κλοπ: «Ήμουν καλύτερος παίκτης από εκείνον!»

Ορεξάτος Ζιντάν για Κλοπ: «Ήμουν καλύτερος παίκτης από εκείνον!»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού αστειεύτηκε όταν κλήθηκε να μιλήσει για τα κολακευτικά σχόλια του Γιούργκεν Κλοπ για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, όταν έγινε αναφορά στα κολακευτικά σχόλια που έκανε για εκείνον ο Γιούργκεν Κλοπ αρχικά απάντησε αστειευόμενος ότι:

«Ήμουν λίγο καλύτερος παίκτης από εκείνον» για να συνεχίζει λέγοντας πως «Ως προπονητή των εκτιμώ πάρα πολύ, έχει μεγάλη εμπειρία και έχει πολλά ως τώρα».

Από εκεί και πέρα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γάλλος τεχνικός των Μαδριλένων υποστήριξε ότι:

«Νομίζω ότι κάνει κάτι σπουδαίο, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να ξέρετε ότι ζει για να παίζει τέτοια ματς. Είναι όλη του η ζωή».

Επιπλέον, δήλωσε ότι:

«Μου αρέσει να παλεύω και πίσω από όλα αυτά είναι η πολύ σκληρή δουλειά, όχι μόνο από την πλευρά μου αλλά και από τους παίκτες μου.

Αν θέλεις να ανταγωνιστείς σε ψηλό επίπεδο και είσαι πρόθυμος να εργαστείς σκληρά, μπορείς να πετύχεις. Για μένα αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό».

Από εκεί και πέρα, ο Ζιντάν υποστήριξε ότι η ομάδα δεν είναι το φαβορί στο ματς καθώς θεωρεί πως οι πιθανότητες για κατάκτηση του τροπαίου είναι 50-50.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»



Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Αναθεώρησε την προοπτική της κυπριακής Οικονομίας από σταθερή σε θετική, ο Οίκος Πιστοληπτικής Αξιολόγησης Moody’s, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την αξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας στις δύο βαθμίδες πάνω από την επενδυτική βαθμίδα, στο ‘Baa2’ δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top