ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υγιεινός περίπατος στο Μονακό!

Υγιεινός περίπατος στο Μονακό!

«Μαινόμενος ταύρος». Μετά από τις τρεις εντυπωσιακές δοκιμαστικές από τo μονοθέσιο του Ρικιάρντο, ο Αυστραλός συνέχισε να εντυπωσιάζει και στα κατατακτήρια δοκιμαστικά σπάζοντας το ρεκόρ της πίστας (1.10.810). Ακολούθησαν οι Φέτελ και Χάμιλτον. Μεγάλος άτυχος ο Φερστάπεν.

Q1
Στην πρώτη περίοδο δοκιμαστικών το μεγάλο φαβορί για την pole position , όπως μας είχε προϊδεάσει τις τελευταίες μέρες, ο Ρικιάρντο έγραψε ένα γρήγορο γύρο (1.12.013) με τους Φέτελ ,Μπότας,Χάμιλτον να ακολουθούν. Εντύπωση προκαλεί η 8η και 9η των δοκιμαστικών όπου Σιρότκιν και Λεκλέρκ κατέλαβαν αντίστοιχα.
Εκτός του Q2 έμειναν οι Μάγκνουσεν, Στρόλλ, Έρικσεν,Χάρτλι και ο Φερστάπεν (χωρίς χρόνο αφού δεν κατάφεραν οι μηχανικοί της Red Bull να επιδιορθώσουν άμεσα το μονοθέσιο μετά το ατύχημα που είχε στην τελευταία περίοδο των δοκιμαστικών χτυπώντας στο κιγκλίδωμα και καταστρέφοντας το εμπρός μέρος του μονοθεσίου του)

Q2
Με 15 οδηγούς να πιέζουν τα μονοθέσια τους για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την δεκάδα ξεκίνησε η δεύτερη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών του Μονακό. Εντυπωσιακός ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull όντως από τις αρχές της περιόδου έσπασε το ρεκόρ της πίστας (1.11.373). Στην συνέχεια βελτίωσε τον χρόνο του σταματώντας το κοντέρ στο (1.11.278). Σκούρα τα βρήκαν τα «ασημένια βέλη» αφού μέχρι τα 2/3 της περιόδου βρίσκονταν εκτός δεκάδας, προσπαθώντας να αλλάξουν τακτική στα ελαστικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες. Ωστόσο μετά έγραψαν ταχύτατους γύρους που τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν την pole position.
Εκτός του Q3 έμειναν οι Χούλκενμπεργκ, Φαντούρν, Σιρότκιν, Λεκλέρκ και Γκροζάν.

Q3
Αλόνσο, Σάινθ, Γκασλί, οι δύο Force India, οι δύο Ferrari, οι δύο Mercedes και ο Ρικιάρντο ήταν παρών στο Q3. Ξεκινώντας τον χορό των χρόνων οι Μπότας και Χάμιλτον ήθελαν να αφήσουν πίσω τους τα κακώς κείμενα των δύο προηγούμενων δοκιμαστικών . Ωστόσο η απάντηση ήρθε άμεσα από το μεγάλο φαβορί και ο Αυστραλός έγραψε το απίστευτο (1.10.810). Μεγάλη μάχη μεταξύ των Φεράρι και Μερσεντές μέχρι το τέλος αφού ουσιαστικά είχε «κλειδώσει» την pole ο Ρικιάρντο. Εν τέλει ο Γερμανός οδηγός της Φεράρι κέρδισε την μάχη κόντρα στον Βρετανό οδηγό της Μερσεντές και θα εκκινήσει αύριο από την δεύτερη θέση αφήνοντας τον έτερο διεκδικητή για τον τίτλο, στην τρίτη θέση. Πιο πίσω βρέθηκαν οι Ράικονεν και Μπότας στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Οκόν,Αλόνσο, Σάινθ,Πέρεζ και Γκασλί.

Εν αναμονή λοιπόν , για τον αυριανό αγώνα στην πίστα του Μονακό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top