ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Εκτός κινδύνου το 2,5 ετών κοριτσάκι που παραλίγο να πνιγεί

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Εκτός κινδύνου το 2,5 ετών κοριτσάκι που παραλίγο να πνιγεί

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Μακάρειο Νοσοκομείου, το κοριτσάκι νοσηλεύεται στην εντατική και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το μωρό θα εξέλθει της εντατικής μονάδας όπου νοσηλεύεται και θα παραμείνει για παρακολούθηση στο παιδιατρικό τμήμα.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (26/05) όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το παιδί διέλαθε της προσοχής των γονέων του και βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο διακόσια περίπου μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημείου Λεμ 16 (γλάρος) που δεν λειτουργεί.

Λουόμενοι ανέσυραν το παιδάκι από την θάλασσα ενώ καρδιολόγος ο οποίος βρισκόταν στην παραλία μαζί με την οικογένεια του, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Μακάρειο νοσοκομείο για προληπτική νοσηλεία.

Η Βρετανικές Βάσεις διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό καθώς και αν προκύπτουν ευθύνες αμέλειας.

Να σημειώσουμε πως ο επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, επαναφέρει το θέμα της λειτουργίας στην περιοχή του ναυαγοσωστικού, του οποίου όπως αναφέρει η μη επάνδρωση αφήνει εκτεθειμένο το κοινό που σύσσωμο επισκέπτεται την εν λόγω παραλία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top