ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Του τηλεφώνησε η αδελφή του για βοήθεια – Ισχυρίζεται ότι δεν τον τραυμάτισε

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Του τηλεφώνησε η αδελφή του για βοήθεια – Ισχυρίζεται ότι δεν τον τραυμάτισε

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Κυριακή (27/05) διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον 55χρονου από την επαρχία Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε 52χρονο από την Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο 55χρονος στην κατάθεση του ανέφερε πως του είχε τηλεφωνήσει η αδελφή του για βοήθεια καθώς υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ αυτής και του 52χρονου.

Ο ύποπτος μετέβηκε στην οικία της αδελφή του όπου πιάστηκε στα χέρια με τον φίλο της. Μάλιστα ανέφερε πως μεταξύ του υπήρξε πάλη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 55χρονου, ο τραυματισμός του 52χρονου προήλθε από το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε το θύμα.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την Αστυνομία το Σάββατο (26/05) τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 52χρονος από τη Λάρνακα, με τραύματα, που φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς του ΤΑΕΠ διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος έφερε τραύματα στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

Η κατάσταση της υγείας του 52χρονου κρίνεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 52χρονος στην Αστυνομία, γύρω στις 2 χθες τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν στην οικία 51χρονης, στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από τον 55χρονο αδελφό της, ο οποίος φέρεται να τον κτύπησε και να τον τραυμάτισε με σιδερένιο αντικείμενο.

Σήμερα ο 55χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top