ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντά στον Πρόεδρο το ΑΚΕΛ- ‘Ο Συνεργατισμός στα χέρια Αναστασιάδη για 5 χρόνια’

Απαντά στον Πρόεδρο το ΑΚΕΛ- ‘Ο Συνεργατισμός στα χέρια Αναστασιάδη για 5 χρόνια’

Στις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη, απαντά το ΑΚΕΛ μέσω γραπτής δήλωσης του βουλευτή του Άριστου Δαμιανού, μετά και τα όσα ανέφερε για το θέμα του Συνεργατισμού, αλλά και τα θέματα Δημόσιας Τάξης, στην συνέντευξη του στον ‘Φιλελεύθερο’.

Αυτούσια η γραπτή δήλωση:

Συνεργατισμός

Ο Συνεργατισμός βρίσκεται στα χέρια της κυβέρνησης Αναστασιάδη για σχεδόν 5 χρόνια. Επομένως η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι σήμερα θεωρεί καθήκον του να παρέμβει για να μην ζημιώσει ο Συνεργατισμός από τη διαδικασία πώλησης που οι ίδιοι σχεδίασαν και εκτελούν είναι το λιγότερο ατυχής. Εξάλλου υπενθυμίζουμε ότι ενώ η διαδικασία προέβλεπε μερική η ολική εξαγορά του Συνεργατισμού ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης με δημόσια τοποθέτηση του φωτογράφισε την επιλογή της «καλής» και «κακής» τράπεζας. Γι’ αυτό ας μην μέμφονται άλλους για τα δικά τους έργα και για την ευθύνη που θα φέρουν για τη ζημιά που ενδεχομένως να υποστεί η κυπριακή οικονομία και ο φορολογούμενος πολίτης.

Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια

Σημειώνουμε την παραδοχή -έστω και με μεγάλη καθυστέρηση- από πλευράς του Προέδρου της Δημοκρατίας, της έξαρσης του σοβαρού εγκλήματος σε σχέση με την εμπορία ναρκωτικών. Είναι βεβαίως ο ίδιος Πρόεδρος ο οποίος πριν μερικές μέρες μας έλεγε ότι σοβαρό έγκλημα έχουμε από την δεκαετία του ’60. Είναι ο ίδιος Πρόεδρος που διόρισε ως πολιτικό προϊστάμενο της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας τον κ. Ιωνά Νικολάου, με τις γνωστές σε όλη την κοινωνία τραγικές επιδόσεις αναφορικά με την αντιμετώπιση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος. Και βέβαια εδώ δεν ισχύει η δικαιολογία του Προέδρου ότι μόλις πριν δύο μήνες διορίστηκαν οι Υπουργοί.


27/05/2018

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top