ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρίζουν και παρενοχλούν την πιο γνωστή γυναίκα της πόλης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρίζουν και παρενοχλούν την πιο γνωστή γυναίκα της πόλης

Παράπονο εξέφρασε σε περαστικούς η συγκεκριμένα γυναίκα που είναι αρκετά γνωστή τόσο στους Λεμεσιανούς, όσο και σε όσους επισκέπτονται την πόλη. Οι πολίτες που άκουσαν τα παράπονά της, τα δημοσιοποίησαν μέσω γνωστής σελίδας στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στην γυναίκα που καθημερινά βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού και πουλά σίταρους και όπως φαίνεται, περαστικοί την παρενοχλούν ή την βρίζουν.

Όπως αναφέρει το πρόσωπο που έκανε την δημοσίευση, όταν πήγε με φίλους του για να αγοράσουν σίταρους, εκεί εντόπισε ένα όχημα στο οποίο υπήρχε ένας άντρας, η γυναίκα του και ένα παιδί και της ζήτησε αν μπορεί να τους κάνει σίτερους.

«Σας έστειλε ο Θεός», φέρεται να τους είπε η εν λόγω κυρία, αφού όπως τους εξήγησε, ο συγκεκριμένος άντρας που βρισκόταν στο όχημα, την παρενοχλούσε και της μιλούσε αισχρά.

Τότε άρχισε να κλαίει μπροστά στους πελάτες και να λέει με παράπονο ότι αρκετός κόσμος περνά και την βρίζει ή αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα, χωρίς να σέβεται ότι είναι μια γυναίκα κοντά στα 60.

Όπως σημειώνει ο άντρας που έκανε την δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένιωσε ντροπή για όσους αντιμετωπίζουν έτσι την εν λόγω γυναίκα, γι’ αυτό και θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top