ΔΙΕΘΝΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μυστική κηδεία του Σαουδάραβα Πρίγκιπα και διαδόχου του θρόνου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μυστική κηδεία του Σαουδάραβα Πρίγκιπα και διαδόχου του θρόνου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφίες και βίντεο που πιστεύεται ότι απεικονίζουν την κηδεία του Διάδοχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, από αραβικά Μ.Μ.Ε., εξασφάλισε το ThemaOnline.

Συγκεκριμένα, το οπτικό υλικό πιστεύεται ότι προέρχεται από την κηδεία του Σαουδάραβα Πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν

Ο 31χρονος Διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, παραμένει άφαντος τον τελευταίο μήνα, ενώ πολλά διεθνή Μ.Μ.Ε. συνδέοντας πρόσφατη απόπειρα πραξικοπήματος στο παλάτι, αναφέρουν ότι ο Πρίγκιπας ίσως να είναι νεκρός.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, φούντωσαν τις φήμες, καθώς παρουσιάζεται ο Μπιν Σαλμάν νεκρός.

Συγκεκριμένα, οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα (28/5), δείχνει τον Πρίγκιπα νεκρό, ενώ περιλαμβάνει φωτογραφίες από την φερόμενη κηδεία του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=28wgWbnbWHc&feature=youtu.be

Πάντως η ιστοσελίδα observer.com σε δημοσίευμα της την Δευτέρα (28/5), αναφέρει ότι ο Διάδοχος του θρόνου της πετρελαιοπαραγωγού χώρας, παραμένει αφύσικα σιωπηλός το τελευταίο διάστημα, με τα Μ.Μ.Ε. της Μέσης Ανατολής να διερωτώνται αν είναι νεκρός.

Ακόμη, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στις 21 Απριλίου, ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στο βασιλικό παλάτι στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Πρίγκιπα, σύμφωνα με την observer.com ήταν στις 12 Απριλίου, όταν είχε συνάντηση με την Ισπανική Βασιλική οικογένεια.

Η ιστοσελίδα middleeastmonitor.com σε δημοσίευμα της την Δευτέρα (28/5), επιβεβαιώνει τα πιο πάνω, προσθέτοντας όμως ότι την 21η Απριλίου πραγματοποιήθηκε απόπειρα πραξικοπήματος στο παλάτι.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η eurasiantimes.com

Πάντως μέχρι στιγμής (28/5), δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του Διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας.

Να σημειώσουμε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Μπιν Σαλμάν προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις, ευνοώντας νέους και ικανούς ανθρώπους, ενώ έδωσε εντολή για μαζικές συλλήψεις με στόχο, όπως έγραφαν ευρωπαϊκά Μ.Μ.Ε., να πατάξει τη διαφθορά.

Χ. Ζήνωνος 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top