ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γλίτωσαν από πνιγμό 10χρονος και 12χρονος- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γλίτωσαν από πνιγμό 10χρονος και 12χρονος- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χάρη στην ετοιμότητα των ναυαγοσωστών, αποτράπηκαν τα χειρότερα το μεσημέρι της Δευτέρας (28/5) στην Λεμεσό, όταν δύο παιδιά κινδύνεψαν να πνιγούν.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού στο Facebook, γύρω στις 14:30 δύο αγόρια ηλικίας 10 και 12 ετών, κατά την επιστροφή τους από τους κυματοθραύστες, λόγω εξάντλησης κινδύνεψαν να με πνιγμό λόγω εξάντλησης.

Τα δυο αγόρια βρίσκονταν στη θάλασσα μεταξύ των ναυαγοσωστικών σημείων ΛΕΜ0 (Ζωολογικός κήπος) και ΛΕΜ 15 (Γ.Σ.Ο), έτσι προσέτρεξαν για βοήθεια ναυαγοσώστες και από τα δύο σημείο, χρησιμοποιώντας ο νέο εξειδικευμένο διασωστικό σκάφος (jet ski).

Τελικά οι ναυαγοσώστες μετέφεραν με ασφάλεια τα δύο αγόρια στη στεριά.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση, πρόκειται για αλλοδαπούς που διαμένουν στην Κύπρο, όπου σήμερα μετέβησαν οικογενειακώς παραλία, για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Πάντως οφείλουμε να τονίσουμε το διασωστικό σκάφος βρισκόταν αγοράστηκε πέρυσι, αλλά μέχρι πρόσφατα οι αρμόδιοι το είχαν κλειδωμένο σε αποθήκη.

Χ. Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top