ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πρωτότυπος αγιασμός υδάτων- Συνοδεία water jet packs- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πρωτότυπος αγιασμός υδάτων- Συνοδεία water jet packs- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έτρεχαν να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο, κύπριοι αλλά και ξένοι λουόμενοι στην Αγία Νάπα, αφού εκεί που απολάμβαναν το μπάνιο τους, άκουσαν τη φωνή του ιερέα από τα ηχεία θαλάσσιων σκαφών μέσα στη θάλασσα.

Λειτουργία για αγιασμό των υδάτων, από θαλάσσια σκάφη και τη συνοδεία water jet packs, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/5), σε παραλία της Αγίας Νάπας.

Συγκεκριμένα, ο Πάτερ Βασίλειος, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος αλλά και άλλοι επίσημοι επιβιβαστήκαν σε τουριστικά πλοιάρια από το λιμανάκι της Αγίας Νάπας και βγήκαν στην παραλία όπου διενεργήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων.

Όταν έφτασαν στο σημείο όπου θα ετελείτο ο καθαγιασμός, άνοιξαν τα ηχεία στα πλοιάρια και η φωνή του Πάτερ Βασίλειου ακούστηκε μέχρι την ακτή, ενώ ταυτόχρονα δίπλα από τα σκάφη πετούσαν δύο water jet packs.

Ντόπιοι και τουρίστες, έτρεξαν να απαθανατίσουν τον ομολογουμένος πρωτότυπο αυτό καθαγιασμό.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top