LIFESTYLE

Ο Κούλλης Νικολάου πρέπει να χάσει 18 κιλά - Απίστευτος ο λόγος

Ο Κούλλης Νικολάου πρέπει να χάσει 18 κιλά - Απίστευτος ο λόγος

Ο Κούλλης Νικολάου πρέπει να χάσει 18 ολόκληρα κιλά και ξεκίνησε ήδη την διαδικασία της απώλειας βάρους. 

Ο Κούλλης Νικολάου είναι ακομπλεξάριστος και δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εικόνα του. Όμως έχει ήδη μπει στην διαδικασία για την απώλεια των 18 κιλών που πρέπει να χάσει. 

Κάτι που δεν του επέβαλε ούτε η σύζυγός του, Κλαίρη Νικολάου, ούτε και κάποιος γιατρός για λόγους υγείας, αλλά οι ανάγκες του νέου του ρόλου στην σειρά "Τατουάζ". 

Ο Κούλλης Νικολάου θα ενσαρκώσει τον ρόλου του ταξίαρχου του Αστυνομικού Τμήματος Πειραιά που θα εισβάλει στα τελευταία πέντε επεισόδια της επιτυχημένης κοινωνικής σειράς του Alpha «Τατουάζ» για τη φετινή σεζόν.

Ο Κούλλης Νικολάου, μετά τις αλλεπάλληλες πιέσεις του συνεργάτη του και σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου, θα μπει στο πλατό του σίριαλ, μέσα στις επόμενες ημέρες, και θα υποδυθεί τον διευθυντή ενός μάχιμου αστυνομικού τμήματος τον αυστηρό και σκληρό Δημήτρη.

Όπως αποκάλυψε στην espresso έχει μπει στη διαδικασία να χάσει 18 κιλά! Πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν θα τον δούμε με τα κανονικά του κιλά και στο ξεκίνημα της νέας θα τον δούμε με πολύ λιγότερα.

Όπως είπε στην espresso ο Κούλλης Νικολάου: «Δικαιούμαι να είμαι χαρούμενος, γιατί φέτος η σειρά τα έβαλε με όλους και με όλα και η καλή μυθοπλασία νίκησε. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε, πρώτα ο Θεός, και του χρόνου, πάντα στον Alpha. Στις 10 Ιουνίου σταματάμε τα γυρίσματα για φέτος και στις 25 του μήνα μπαίνουμε ξανά για γυρίσματα, για τα επεισόδια της νέας σεζόν, με το ίδιο πάθος. Είναι αλήθεια ότι ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος της δουλειάς του παραγωγού που έπεσε στους ώμους μου που έτρεχα και δεν έφτανα! Ο Ανδρέας με παρακαλούσε να παίξω στη σειρά. Δεν γινόταν χρονικά».

Και συμπληρώνει: «Ώσπου η Βάνα Δημητρίου έγραψε, δηλαδή… κέντησε, έναν ρόλο για μένα, αυτό του ταξίαρχου, ο οποίος θα μπει στη σειρά και θα ανατρέψει τις ζωές όλων των ηρώων. Καθαρόαιμο αρσενικό, με λόγο τιμής, με ήθος, με μεγάλο σεβασμό προς την οικογένεια, το επάγγελμα του, την κοινωνία. Ένας ρόλος καταλυτικός και με πολύ background. Ο ήρωας μου έχει ένα παρελθόν που τον έχει σημαδέψει. Λεν μπορώ να σας αποκαλύψω, περισσότερα, αλλά η Βάνα έχει βάλει τον Δημήτρη να μπαίνει βαθιά έως και στα άδυτα της παιδικής πορνογραφίας και της εκμετάλλευσης ανηλίκων».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top