ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Μοιραία τα τραύματα του άτυχου Δρουσιώτη – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Μοιραία τα τραύματα του άτυχου Δρουσιώτη – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Η κυριακάτικη βόλτα με τις μηχανές έμελλε να είναι και η τελευταία για τον 33χρονο Χάρη Δρουσιώτη, ο οποιος εχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με όχημα 67χρονης γυναίκας, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάφο την Κυριακή (27/5).

Η νεκροτομή επί της σορού του 33χρονου Δρουσιώτη ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (29/05).

Απο τη νεκροτομή, την οποία διενήργησε το πρωί της Τρίτης (29/05) η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, φάνηκε η βιαιότητα της σύγκρουσης. Σύμφωνα με τα ευρήματα της κ. Αντωνίου, ο θάνατος του άτυχου Δρουσιώτη οφείλεται σε πολυτραυματισμό.

Πάρα τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, λόγω των σοβαρών τραυμάτων, ο 33χρονος υπέκυψε λίγες ώρες μετά από το τροχαίο.

Θυμίζουμε πως το δυστύχημα συνέβη στον κύριο δρόμο Νικόκλειας – Φασούλας, γύρω στις 11.35π.μ., όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 33χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με εξ αντιθέτου διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονη, με συνοδηγό τον 89χρονο σύζυγό της.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η 67χρονη συνελήφθη και στην κατάθεση της ισχυρίστηκε πως πορευόταν στην δική της λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από την Αστυνομία, η μαρτυρία της 67χρονης αντικρούεται με τα ευρήματα που έχει στην κατοχή της η Τροχαία. Όπως μας επισημάνθηκε, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα πορείες, ταχύτητα και αντιδράσεις των δυο οδηγών.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο Δρουσιώτης κατάλειπει σύζυγο και ανήλικο γιο. Υπηρετούσε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία.

Ι.Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top