ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Βγάλτε από τις ντουλάπες τα μακρυμάνικα –Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες

ΚΑΙΡΟΣ: Βγάλτε από τις ντουλάπες τα μακρυμάνικα –Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα, επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευµα της Τρίτης (29/05) νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά στα νότια και τα δυτικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως κοντά στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (30/05) ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα υπάρχουν αυξηµένες νεφώσεις, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά στα νότια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα ανατολικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά που αναµένεται να δώσει τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα και ως επί το πλείστον στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top