ΚΟΣΜΟΣ

Το σημείωμα που τρύπωσε στην τσέπη αγνώστου αποκάλυπτε τον εφιάλτη που ζούσε

Το σημείωμα που τρύπωσε στην τσέπη αγνώστου αποκάλυπτε τον εφιάλτη που ζούσε

Μια γυναίκα που πήγε το ζωάκι της σε κλινική κατοικιδίων έβαλε στην τσέπη ενός υπαλλήλου ένα σημείωμα.

Στο οποίο του ζητούσε να τη σώσει από το αρρωστημένο μυαλό του συντρόφου της, που την απειλούσε με πιστόλι και της έλεγε πως θα σκότωνε την ίδια και την οικογένειά της αν τον εγκατέλειπε.

Η 28χρονη Carolyn Reichle κατάφερε να γλιστρήσει στην τσέπη του υπαλλήλου τα εξής λόγια: «Φώναξε την αστυνομία. Ο σύντροφός μου με απειλεί. Έχει όπλο. Σε παρακαλώ, να μην το μάθει».

Όπως μεταδίδει το CNN, ο φίλος της Jeremy Floyd την κρατούσε εδώ και δύο μέρες έγκλειστη στο σπίτι της, κατάφερε όμως να τον πείσει πως το σκυλάκι της χρειαζόταν ιατρική φροντίδα. Κάτι που επιβεβαιώνει και η έκθεση της αστυνομίας.

Ο 39χρονος Floyd δεν θα την άφηνε φυσικά να γλιτώσει, καθώς με το ένα χέρι έπιανε το τιμόνι και με το άλλο την απειλούσε με το όπλο του καθ’ όλη τη διαδρομή. Σύμφωνα με την έκθεση του σερίφη κομητείας της Φλόριντα των ΗΠΑ, ο Floyd είχε πράγματι πάνω του γεμάτο όπλο και συνελήφθη τελικά στην κλινική μικρών ζώων όταν ο υπάλληλος κάλεσε την αστυνομία.

Η Reichle μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς έφερε τραύμα στο κεφάλι αλλά και μώλωπες στα χέρια και το μάτι. Είπε στην αστυνομία πως ο εφιάλτης της είχε ξεκινήσει δύο μέρες πριν, όταν του είπε πως θα τον εγκαταλείψει και εκείνος έχασε τα λογικά του. Κάποια στιγμή προσπάθησε να του πάρει το πιστόλι, όταν εκείνο εκπυρσοκρότησε δύο φορές. Οι αστυνομικοί βρήκαν τις σφαίρες καρφωμένες στους τοίχους της οικίας.

Ο Floyd κρατείται και θα δικαστεί για μια σειρά από κακουργήματα, ενώ σύμφωνα με το CNN, έχει συλληφθεί πάνω από δέκα φορές από το 2003…

 

 

Από newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top