ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… «σκληρή» απαγόρευση στον Σιβού και στους συμπαίκτες του ενόψει μουντιάλ

Η… «σκληρή» απαγόρευση στον Σιβού και στους συμπαίκτες του ενόψει μουντιάλ

Σοκ στις τάξεις τις Εθνικής ομάδας της Νιγηρίας μετά την απόφαση-μαχαιριά στο ηθικό από τον ομοσπονδιακό τεχνικό να απαγορεύσει στους διεθνείς τα… ένας εναντίον ενός «ματς» με τις φιλόξενες ντόπιες φανς κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ! Ποιος «εξαιρείται» και ποιο το… παραθυράκι.

Xτύπημα στο ηθικό μιας ομάδας και κατ’ επέκταση ενός ολόκληρου έθνους που την ακολουθεί αποτελεί η πέρα για πέρα άκαρδη απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή της Νιγηρίας, Γκέρντο Ρορ, παραμονές Μουντιάλ.

Όπως δήλωσε, αρχής γενομένης από την πρώτη ημέρα άφιξης της αποστολής στη Ρωσία, οι παίκτες του απαγορεύεται να έχουν οποιαδήποτε ερωτική επαφή με τις κατά κοινή ομολογία στον αντρικό πληθυσμό του πλανήτη, υπέροχες Ρωσίδες, καθ’ όλη την παρουσία της Νιγηρίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως επεσήμανε μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός, επιτρέπεται στους ποδοσφαιριστές τους να βρίσκονται μονάχα με τις συζύγους ή συντρόφους τους και «όχι με ντόπιες γυναίκες από τη διοργανώτρια χώρα». Εξαίρεση έκανε μόνο για τον αρχηγός της ομάδας του, Τζον Όμπι Μίκελ, ο οποίος έχει Ρωσίδα σύζυγο!

«Ναι, οι παίκτες μπορούν να δέχονται επισκέψεις από τις συζύγους και τις οικογένειες τους κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο δεν θα επιτρέψω Ρωσίδες. Μόνο ο αρχηγός μας θα έχει το δικαίωμα αυτό, μιας και η σύντροφός του είναι Ρωσίδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρορ.

Βεβαίως, σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί ότι οι Νιγηριανοί παίκτες δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα… πόδια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν απευθυνθεί στους νομικούς εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, καταθέτοντας ερωτήματα σχετικά με τη διατύπωση του νέου σοκαριστικού κανονισμού που τέθηκε σε ισχύ. «Ποιες θα είναι οι κυρώσεις αν τα κορίτσια κατάγονται από Λευκορωσία ή Ουκρανία;», είναι το πιο συχνό ερώτημα που κατατέθηκε. Επίσης, σχετική κουβέντα έγινε για την πιθανότητα να… περάσουν τα ρωσικά σύνορα σε ένα από τα ρεπό, αφού το πρώτο ματς της ομάδας θα διεξαχθεί στο Καλίνινγκραντ που βρίσκεται ανάμεσα σε Λιθουανία και Πολωνία, το δεύτερο στο Βόλγκοραντ κοντά στα σύνορα με τη Γεωργία και το τρίτο στην Αγία Πετρούπολη, λίγες ώρες μακριά από τα φινλανδικά σύνορα. Οι… πληροφορίες για όλα τα παραπάνω ελέγχονται, ωστόσο φαντάζουν εξαιρετικά λογικές και ρεαλιστικές, έτσι δεν είναι;

sdna.gr

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top