ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΚΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Καταγγελία Μουσιούττα για εσωκομματική «πριμοδότηση» της ανθυποψήφιάς του

ΔΗΚΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Καταγγελία Μουσιούττα για εσωκομματική «πριμοδότηση» της ανθυποψήφιάς του

Έντεκα μέρες χωρίζουν το Δημοκρατικό Κόμμα από το Εκλογικό Συνέδριο της 10ης Ιουνίου.

Το ΔΗΚΟ φαίνεται έτοιμο να μπει στη νέα εποχή πιο δυνατό και πιο ενωμένο, αφήνοντας στο παρελθόν τους διαγραφέντες και τις έριδες.

Παρόλα αυτά, μια καταγγελία του βουλευτή και υποψήφιου για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, Μαρίνου Μουσιούττα, έρχεται να ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με τον Φρίξο Δαλίτη («Ο Φιλελεύθερος»), ο κ. Μουσιούττας προέβη σε καταγγελία που αφορούσε τηλεφωνική πρόσκληση-παραίνεση από έμμισθο του Δημοκρατικού Κόμματος, προς μέλη για να παραστούν σε συγκέντρωση της ανθυποψήφιάς του, Χριστιάνας Ερωτοκρίτου.

Ο βουλευτής προέβη στην καταγγελία προς τον Πρόεδρο του Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο, ενώ επιβεβαίωσε την καταγγελία τηλεφωνώντας στο ίδιο άτομο που παραινούσε τα μέλη για τη συγκέντρωση.

Πάντως, το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν, καθώς δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα επιτραπεί να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.

Μαρίνος Μουσιούττας και Χριστιάνα Ερωτοκρίτου μπήκαν στην τελική ευθεία για την 10η Ιουνίου και την τελική μάχη, όπως επίσης και οι έξι υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις αντιπροέδρων, Αλέκος Τρυφωνίδης, Χρίστος Ορφανίδης, Αντώνης Αντωνίου, Μιχάλης Δαμιανός, Λοΐζος Λοΐζου και Μάριος Κουκλής.

Από την άλλη, ο Νικόλας Παπαδόπουλος περιμένει τον σχηματισμό της νέας ηγεσίας για να καταστρώσει τα επόμενα σχέδια και το μέλλον του ΔΗΚΟ που ο ίδιος επιχειρεί να αναγεννήσει.

Α.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top