ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μυστήριος θάνατος Βρετανού σε αεροδρόμιο υπό τη συνοδεία αστυνομικών

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μυστήριος θάνατος Βρετανού σε αεροδρόμιο υπό τη συνοδεία αστυνομικών

Βρετανός υπήκοος έχασε τη ζωή του, μετά από πτώση του από διάδρομο επιβίβασης επιβατών, σε αεροδρόμιο στην Τουρκία την Τρίτη (29/5).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής The Sun, η μοιραία πτώση για τον 30χρονο Βρετανό επήλθε από ύψος περίπου 4.5 μέτρων (15 ποδών), από τον διάδρομο επιβίβασης και αποβίβασης του αεροπλάνου, καταλήγοντας στο μπετόν.

Ο πιλότος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε διατάξει όπως υπό τη συνοδεία αστυνομικών αποβιβαστεί από το αεροπλάνο λόγω απρεπής συμπεριφοράς από πλευράς του 30χρονου.

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες πτώσης του 30χρονου, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ίσως ο ίδιος ο Βρετανός ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ άλλα ισχυρίζονται ότι ο άντρας έπεσε κατά την προσπάθεια του να διαφύγει από τους αστυνομικούς.

Παραϊατρικό προσωπικό έσπευσε στο σημείο της πτώσης, μεταφέροντας τον άτυχο 30χρονο με σπασμένα πλευρά σε κοντινό νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο Βρετανός απεβίωσε λίγο αργότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (29/5).

Πάντως, τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο 30χρονος περιπλανιόταν στο τερματικό του Dalaman της Τουρκίας για τρεις μέρες αναζητώντας ένα εισιτήριο επιστροφής στην Βρετανία, αφού είχε χάσει την πτήση του.

Εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε στην Sun: “Στηρίζουμε την οικογένεια του Βρετανού που έχασε τη ζωή του στην Τουρκία και είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές”.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top