ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πυρά» και αιχμές κατά του προέδρου από τους οργανωμένους – «ΑΝΙΚΑΝΟΣ»

«Πυρά» και αιχμές κατά του προέδρου από τους οργανωμένους – «ΑΝΙΚΑΝΟΣ»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής:

«Ούτε ένας μήνας δεν έχει ακόμη περάσει από την μέρα που η κούπα του πρωταθλητή δέσποζε στους ουρανούς της πρωτεύουσας. Εμείς όμως έχουμε ήδη σηκώσει μανίκια πάνω και ετοιμαζόμαστε για άλλη μια χρονιά γεμάτη οπαδική δράση και ότι άλλο συνεπάγεται. Ως Παν.Συ.Φι. για άλλη μια φορά θα είμαστε οι πρωτεργάτες για την υλοποίηση των στόχων του πιο ένδοξο σωματείου του νησιού. Στόχοι που διαχρονικά δεν είναι άλλοι από το να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι σε όλα τα αθλήματα. Κανένας άλλος συμβιβασμός δεν μας αρμόζει.

Για να υπάρξουν όμως αυτές οι επιτυχίες πρέπει να υπάρχει θέληση, επιδεξιότητα και άτομα – πυλώνες στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Άτομα που το μοναδικό τους μέλημα είναι το καλό του σωματείου. Ανθρώπους που δεν έχουν οικονομικά συμφέροντα εις βάρους του σωματείου, την ίδια ώρα που η οικονομική κατάσταση δεν είναι η καλύτερη. Χαρακτηριστικά τα οποία τα τελευταία δυο χρόνια είναι απόντα. Δεν μπορούμε πλέον να εθελοτυφλούμε κύριε Χριστόφορε Ποταμιτή, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε εμπιστοσύνη. Δυστυχώς η ιστορία δεν ήρθε να μας δικαιώσει για την εμπιστοσύνη που υποδείξαμε στο πρόσωπο σας. Δυστυχώς φανήκατε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Οι συνεχείς αποτυχίες σας σε ΟΛΑ τα αθλήματα τα τελευταία δύο χρόνια, με μοναδική εξαίρεση το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο σάλας, τεκμηριώνουν και επιβεβαιώνουν την ανικανότητα σας στο ανώτατο αξίωμα του προέδρου του ΑΠΟΕΛ.

Συνεχώς κενά λόγια, σχέδια τα οποία υποσχόσασταν, επιστροφές στην κορυφή στα αθλήματα που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα ήταν απλά προφάσεις για να κερδίσετε χρόνο. Χρόνος ο οποίος μας γεννά εύλογες απορίες για τους λόγους τους οποίους κρατούσατε την συγκεκριμένη θέση εσείς αλλά και συγκεκριμένα άτομα που σας περιτριγύριζαν αυτή την διετία. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε με τίποτα τα όσα ακούμε.

Αποκορύφωμα λοιπόν της όλης αυτής κατάστασης είναι η σκοπιμότητα εκ μέρους σας στην καθυστέρηση της γενικής συνέλευσης του σωματείου. Είναι γνωστό πως έχετε ήδη πάρει την απόφαση για να παραιτηθείτε. Προς τι λοιπόν η καθυστέρηση αυτή; Γιατί γίνετε προγραμματισμός στα τμήματα αφού εσείς δεν θα είσαστε και την επόμενη χρονιά; Τι φοβάστε κύριε Ποταμίτη; Το σωματείο δεν είναι φέουδο σας για να ελέγχεται τις καταστάσεις οπότε θέλετε.

Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ απαιτούμε ΑΜΕΣΑ τον ορισμό της γενικής συνέλευσης του σωματείου. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια σας αφήνει εκτεθειμένους και να είσαστε σίγουροι ότι θα μας βρείτε μπροστά σας. Τα ψέματα έχουν τελειώσει, καμιά δικαιολογία πλέον δεν θα γίνει αποδεκτή. Αποδειχθήκατε ΑΝΙΚΑΝΟΣ να βρίσκεστε στην θέση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ. Τέλος.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top