ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αυτό το καλοκαίρι, θα είμαστε… on tour - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτό το καλοκαίρι, θα είμαστε… on tour - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η διάθεση είναι πιο ανεβασμένη από ποτέ.

Προγραμματίζουμε διακοπές, εξόδους σε παραλιακά μπαράκια και νυχτερινές βόλτες στο κέντρο. Όπου και να επιλέξουμε να πάμε πάντως, η μουσική και η παρεΐστικη ατμόσφαιρα θα μας ακολουθούν, αφού η μπύρα ΑΛΦΑ μας δίνει ραντεβού σε γνωστά μπαράκια και παραθαλάσσια venues σε όλη την Κύπρο. Και όλα αυτά μέσω των ΑΛΦΑ Music Tours, ενός πρωτότυπου concept που αναπτύχθηκε και διοργανώνεται από την μπύρα ΑΛΦΑ, κάνοντας το φετινό καλοκαίρι άκρως μελωδικό και διασκεδαστικό.

Παρέα με το γνωστό κυπριακό συγκρότημα Παπιγιόν, το οποίο επιλέχθηκε από την μπύρα ΑΛΦΑ για αυτή την ενέργεια, τα ΑΛΦΑ Music Tours ξεκίνησαν στις 11 Μαΐου και θα συνεχίσουν μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Ήδη το συγκρότημα, μαζί με την μπύρα ΑΛΦΑ, έχει πραγματοποιήσει απόλυτα πετυχημένες εμφανίσεις στη Λευκωσία (Symbols, Τρελάδικο,Το Κάτι τις, Erodos Cafe Bar Restaurant) ξεσηκώνοντας τους θαμώνες, ενώ οι εμφανίσεις θα συνεχίσουν σε επιλεγμένα μπαράκια σε όλες τις πόλεις! Σε κάθε live, το κοινό δίνει μια ΑΛΦΑ γεύση στη διασκέδασή του, απολαμβάνοντας άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ και μοναδικές στιγμές παρέα με τους δικούς του ανθρώπους.



Το συγκρότημα Παπιγιόν, γεμάτο ενέργεια και καλή διάθεση, καταλαμβάνει τη σκηνή με αξέχαστα live performances, μεταδίδοντας την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του με feel-good τραγούδια που κάνουν άπαντες να χορεύουν στον ρυθμό της ΑΛΦΑ! Οι αξίες του brand της μπύρας ΑΛΦΑ – δηλαδή η φιλία, η ειλικρίνεια, η αγάπη και η αυθεντικότητα – είναι αξίες τις οποίες και οι ίδιοι μοιράζονται αφού δεν αποτελούν απλά ένα συγκρότημα, αλλά μια παρέα ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την μουσική, απολαμβάνοντας αυθεντικές και αληθινές στιγμές μεταξύ τους και τον κόσμο που τους απολαμβάνει σε κάθε τους εμφάνιση.

Μάλιστα, το νέο τραγούδι του συγκροτήματος, «Η ΑΛΦΑ μας πλευρά», το οποίο έχει γραφτεί αποκλειστικά για τα καλοκαιρινά ΑΛΦΑ Music Tours, είναι σίγουρο πως θα γίνει το summer hit του καλοκαιριού. Ένα τραγούδι φρέσκο, καλοκαιρινό και πολύ ανεβαστικό, που μιλά για το πόσο σημαντική είναι η φιλία και πόσο όμορφο πράγμα είναι να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους που σου βγάζουν την ΑΛΦΑ πλευρά σου.

Ξετυλίγοντας το ταλέντο τους on stage και ενσωματώνοντας στο πρόγραμμα τους τραγούδια για όλα τα γούστα, το συγκρότημα Παπιγιόν και τα ΑΛΦΑ Music Tours είναι σίγουρο πως θα δώσουν μια δροσιστική διάθεση στο φετινό μας καλοκαίρι!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγραμματισμένα ΑΛΦΑ Music Tours του καλοκαιριού, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στo Facebook (ALFA Beer (CY) και Instagram (alfabeercyprus).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04) στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top