ΚΟΣΜΟΣ

Πήραν τον νόμο στα χέρια τους: Λίντσαραν και σκότωσαν το βιαστή ενός 4χρονου κοριτσιού και μιας εγκύου

Πήραν τον νόμο στα χέρια τους: Λίντσαραν και σκότωσαν το βιαστή ενός 4χρονου κοριτσιού και μιας εγκύου

Σκηνές- σοκ από το άγριο λιντσάρισμα ενός κατηγορούμενου για το βιασμό μιας εγκύου κι ενός νηπίου τεσσάρων ετών κατέγραψε κάμερα σε πόλη της Κολομβίας.

 

Στο βίντεο ο άνδρας διακρίνεται να κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος. Κάποια στιγμή κινείται ενώ ντόπιοι ακούγονται να φωνάζουν: «είναι ακόμη ζωντανός».

Αστυνομικοί καταφθάνουν στο σημείο και στέκονται δίπλα του ρίχνοντας πυρά στον αέρα, αλλά αδυνατούν να σταματήσουν τον οργισμένο όχλο που επιτίθεται στον άνδρα με πέτρες και λοστούς.

Χρειάστηκε να φθάσει στο σημείο κι άλλο ένα περιπολικό για να σταματήσει το λιντσάρισμα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να μεταφέρουν τον άνδρα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου υπέκυψε αργότερα στα πολλαπλά τραύματα που έφερε στο κεφάλι.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το θύμα του λυντσαρίσματος με το παρατσούκλι «Στόμα Σκύλου» κατηγορείτο για το βιασμό τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων ενός τετράχρονου κοριτσιού και μιας εγκύου. Μερικές ώρες πριν το συμβάν στην πόλη Σολεδάδ στα βόρεια της χώρας, μια 17χρονη αποκάλυψε στην οικογένειά της ότι ο άνδρας την είχε βιάσει λίγο νωρίτερα σε απόμερη ορεινή περιοχή.

«Την προειδοποίησε να μην πει τίποτε σε κανέναν απειλώντας την ότι γνώριζε που ζουν οι δύο αδελφοί της και ότι θα μας σκοτώσει όλους», είπε η μητέρα της.

Αγανακτισμένοι με την αδράνεια των τοπικών Αρχών κάτοικοι της πόλης αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Βρήκαν τον δράστη στο λημέρι του σε ορεινή περιοχή, όπου έστηνε καρτέρι στα θύματά του.

Συγγενής του δράστη είπε ότι ήταν ένας φτωχός αγρότης, που είχε φθάσει λίγες μέρες νωρίτερα στην πόλη. Και πρόσθεσε: «Δεν του άξιζε να πεθάνει μ’ αυτόν τον τρόπο. Είναι απάνθρωπο, ούτε ζώο δεν σκοτώνεις έτσι, ακόμη κι αν είναι αληθινές οι κατηγορίες».

 

Από iefimerida.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top