ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάσταση του οδικού δικτύου - Υπερχειλίσεις και επικίνδυνοι δρόμοι

Η κατάσταση του οδικού δικτύου - Υπερχειλίσεις και επικίνδυνοι δρόμοι

Η κατάσταση του οδικού δικτύου λόγω καιρικών συνθηκών. Η τελευταία ενημέρωση είναι για η ώρα 17:00 (30/05).

Επαρχία Πάφου: Το Γεφύρι του Τζελεφού προς Πέρα Βάσα και Άη Νικόλα έχει καταστεί αδιάβατο λόγω υπερχείλισης του ποταμού. Έντονη βροχόπτωση στις περιοχές των χωριών Πολέμι, Ψάθι, Σίμου, Γιόλου, Κανναβιού, Παναγιάς και Στρουμπιού.


Επαρχία Λευκωσίας: Στην περιοχή Κλήρου, στο δρόμο Αγίου Ιωάννη – Κάτω Μονής, σε κάποια σημεία υπάρχει συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα. Επίσης, στο δρόμο Γουρίου – Λαζανιά – Μαχαιρά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα να καταστεί επικίνδυνος.


Περιοχή Μόρφου: Στους δρόμους Κάμπου – Κύκκου, Κύκκου – Πεδουλά, Αγίου Δημητρίου – Λεμύθου, Κανναβιών – Σπηλιών και Πεδουλά – Μουτουλλά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα αυτοί να καταστούν επικίνδυνοι.

Παράλληλα, η οδός Αγίου Κυπριανού στο Μένοικο έκλεισε λόγω υπερχείλισης ποταμού.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top