ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 'Θα σε σκοτώσω και εγώ' φώναζε ο αδελφός της παιδοκτόνου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 'Θα σε σκοτώσω και εγώ' φώναζε ο αδελφός της παιδοκτόνου

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στις κηδείες του 7χρονου γιου της 36χρονης παιδοκτόνου Ερτζιάν Καγιά και του παππού του 7χρονου, Ταχίρ Λορντ.

Όπως αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά μέαα ενημέρωσης, η κηδεία του πατέρα της 36χρονης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (30/05). Ο πόνος και θλίψη ήταν βαθιά χαραγμένα στα πρόσωπα των συγγενών που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκες.

Στα δημοσίευμα αναφέρεται πως ο αδελφός της 36χρονης παιδοκτόνου μην μπορώντας να αντέξει την απώλεια του πατέρα του και του ανιψιού του φώναζε ‘ δεν θα σε συγχωρέσω ποτέ, σκότωσε και τους δυο και θα σε σκοτώσω και εγώ’.

Αναφορά γίνεται και στην αδελφή του 70χρονου η οποία κατά την διάρκεια της κηδείας λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε πως η παιδοκτόνος παραδέχθηκε σε θεληματική της κατάθεση τη διάπραξη της δολοφονίας, ενώ η «αστυνομία» συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Η 36χρονη οδηγήθηκε το στο «δικαστήριο» όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε την Δευτέρα (28/05) η 36χρονη παιδοκτονος, εκνευρίστηκε λόγω μιας ανάρτησης του εν διαστάσει συζύγου της, με τον οποίο βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπάθησε να σκοτώσει το παιδί της και να θέσει τέρμα στη ζωή της. Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ ο εν διαστάσει σύζυγος είναι «αστυνομικός».

Η 36χρονη μαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της ενώ κοιμόταν το βράδυ της 26ης Μαϊου. Την επομένη το πρωί όταν κατάλαβε ότι ο γιος της δεν είχε πεθάνει, με άλλο μαχαίρι τον μαχαίρωσε ξανά στην κοιλιά και το στήθος και επέφερε νέα τραύματα στον εαυτό της και μετά λιποθύμησε.

Ο πατέρας της 36χρονης Ταχίρ Λορντ και η μητέρα της Σιουμέρ μετέβηκαν μαζί στο διαμέρισμα της κόρης τους και άνοιξαν με το δικό τους κλειδί. Η εικόνα που αντίκρισε ο παππούς του προκάλεσε σοκ και μεταφέρθηκε στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε. Να σημειωθεί ότι σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η γιαγιά, η οποία βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Η 36χρονη παιδοκτόνος ήταν για τουλάχιστον 24 ώρες δίπλα στο σώμα του γιου της και φέρεται να ειδοποίησε με μήνυμα στο whatsapp για το τί έκανε συνάδελφο του πατέρα του 7χρονου και εν διαστάσει συζύγου της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top