ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Μεταφορών: 'Η Πάφος είναι ψηλά στην ατζέντα μας'

 Υπ. Μεταφορών: 'Η Πάφος είναι ψηλά στην ατζέντα μας'

Εποικοδομητική χαρακτήρισε τη συνάντηση της με τον Δήμαρχο Πάφο η Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδη.

Σε δηλώσεις της μετά το πέρας της συνάντησης η κ. Αναστασιάδη είπε πως στις προτεραιότητες του Υπουργείου που προΐσταται είναι και η Πάφος .

Η Πάφος είπε ενδεικτικά “είναι ψηλά στην ατζέντα μας”  προσθέτοντας πως τα θέματα που της έθεσε στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο Δήμο, ο Δήμαρχος Πάφου,” θα τα αντιμετωπίσουν συναινετικά και μέσα σε πνεύμα αλληλοκατανόησης”.

Θα προχωρήσουμε συνέχισε, με την υλοποίηση κάποιων έργων ενώ κάποια επιφυλάχτηκε να τα εξετάσει με θετικό πνεύμα, προχωρώντας – όπως είπε- μαζί για το καλό της πόλης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος   εξέφρασε την ικανοποίηση για την επίσκεψη της Υπουργού και των συνεργατών της στο Δημαρχείο της Πάφου.

Ο κ. Φαίδωνος σε δηλώσεις του ανέφερε πως η συνάντηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και αναφέρθηκε στο  κλίμα συναντίληψης των δύο πλευρών.

Πρόσθεσε μάλιστα πως λήφθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις για την υλοποίηση σειράς έργων .

Ακολούθως αναφέρθηκε στα πολλά έργα που έγιναν στον Δήμο Πάφου σημειώνοντας πως αυτό οφείλεται  σε μεγάλο βαθμό στην συμπαράσταση τη συνεργασία και τη βοήθεια με εν λόγω Υπουργείο.

Πρόσθεσε δε, πως το καλό κλίμα με το Υπουργείο Μεταφορών όχι μόνο συνεχίζεται αλλά ενισχύεται . Ενδεικτικά αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν όπως ο Βόρειος Παρακαμπτήριος, η Λεωφόρο Ελλάδος το νέο πολεοδομικό έργο  και το μεγάλο έργο του σταθμού και των στάσεων Λεωφορείων και του δικτύου των χώρων υγιεινής που αναμένεται – όπως είπε- πως εντός του έτους να ξεκινήσουν τα κατασκευαστικά έργα.

Η κ. Αναστασιάδη  συνοδεύεται από τον Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών και άλλους συνεργάτης της.

Η περιοδεία της στην Πάφο περιλαμβάνει επίσκεψη στο Διεθνή Αερολιμένα Πάφου και ακολούθως θα παρακαθίσει σε σύσκεψη στα Γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΕΒΕ Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top