ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΟΙΚ: Αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για εκποιήσεις

ΥΠΟΙΚ: Αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για εκποιήσεις

Η Κυβέρνηση θα λάβει τις αποφάσεις που πρέπει προκειμένου να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, μιλώντας στο συνέδριο “Επενδύσεις και Χρηματοδότηση των Επενδύσεων: Η περίπτωση της Κύπρου”, που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας.

Ο Υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε σε κινήσεις βελτίωσης του νομοθετικού πλαισίου για τις εκποιήσεις και την αφερεγγυότητα και είπε ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη και θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες τις εισηγήσεις της στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και την Κομισιόν.

Ο Υπουργός τόνισε τη σημασία της επενδυτικής δραστηριότητα για την επανεκκίνηση και την ανάκαμψη της οικονομίας και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να τονώσει την εμπιστοσύνη ντόπιων και ξένων επιχειρηματιών, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top