ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έλυνε τις διαφορές του με εμπρησμούς – Επανασυνελήφθη ενώ τελούσε υπό κράτηση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έλυνε τις διαφορές του με εμπρησμούς – Επανασυνελήφθη ενώ τελούσε υπό κράτηση

Ο 35χρονος που τελούσε υπό κράτηση σχετικά με τον εμπρησμό ταβέρνας στα Λατσιά, επανασυνελήφθη για δύο εγκληματικές ενέργειες που διαπράχθηκαν το 2016 στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τις εντατικές έρευνες της Αστυνομίας το βράδυ της Τετάρτης (30/5) εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 35χρονου ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για τον εμπρησμό της ταβέρνας στα Λατσιά και επανασυνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σχετικά με άλλες δύο διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούσαν εμπρησμό καταστήματος και εμπρησμό συνεργείου αυτοκινήτων που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λευκωσίας στις 23/9/2016 και 15/11/2016 αντίστοιχα.

Στις 29/9/2016, είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε κατάστημα πώλησης και επιδιόρθωσης ειδών μοντελισμού που βρίσκεται στη Λευκωσία. Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβήστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το κατάστημα (και το περιεχόμενο) καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε ανώγειο κατοικία (διαμέρισμα) προκαλώντας υλικές ζημιές. Το ύψος των ζημιών δεν έχει ακόμη υπολογιστεί. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου 2016, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο στάθμευσης μηχανουργείου στη Λευκωσία. Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν σε ακόμα πέντε οχήματα. 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του 35χρονου, μετά την επανασύλληψή του για τα δύο νέα περιστατικά, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένα όχημα για να τύχει επιστημονικών εξετάσεων.  

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος συνελήφθη μαζι με έναν 26χρονο για τον εμπρησμό ταβέρνας στα Λατσιά που διαπράχθηκε στις 17/05/2018, ενώ στην συνέχεια συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top